Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 10:38:19
|
|
|
|
*alja*
|
Jaz imam 2 in med nobeno nosečnostjo nisem imela problemov z zobmi. Jemala sem Elevit.
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 10:46:26
|
|
|
|
ninocka26
|
Jaz imam zelo slabe zobe. V tej nosečnosti so mi enega izruvali (je bil že prej zdravljen in je počil), pri treh so mi pa plombo zamenjali. Sedaj sem v 34. tednu in imam v ustih vse OK. Jem pa veliko sadja in zelenjave, mlečnih izdelkov ter Elevit. Je bil pa pri meni moj zobozdravnik presenečen, je mislil, da bo, glede na to kako slabe zobe imam, stanje dosti hujše.
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 10:54:25
|
|
|
|
Matejkaa
|
In ko si ti izruvali in menjali plombe, si dobila inekcijo(anstezijo)... al si vse to ti delal na živo? Ker med nosečnostjo naj nebi dajali teh inekcij? Super je, če ješ dosti zelenjave in sanja ja!:) Jst delam tudi na tem;)
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 11:43:46
|
|
|
|
kajalin*
|
pr svojih 33 l, nimam nobene plombice, imam eno princesko inrazen folne kisline nisem jemala nič posebnega...
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 13:16:49
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* pr svojih 33 l, nimam nobene plombice, imam eno princesko inrazen folne kisline nisem jemala nič posebnega... eh, to so pa geni. moj mož tudi nima nobene plombe in tamala zdaj pri skoraj 5h vse snežne bele pa ni neka fanatična "zobočistka" jaz pa vse to počnem kar onadva in še več, pa jih mam 8 (plomb seveda, ne zobov )..
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 13:52:24
|
|
|
|
ninocka26
|
Dobila sem injekcijo. So mi zagotovili, da ne škoduje plodu (tudi Pušenjak je takega mnenja). Je huje pustiti, da gnije naprej (to pa res škoduje tako tebi, kot plodu).
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 15:50:23
|
|
|
|
roladica
|
Meni se je med nosečnostjo zlomil zob in zdaj imam prvo keramično prevleko pri še ne 30-ih. Strah me je kako bo naslednjič.
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 15:56:04
|
|
|
|
Katy78
|
S samimi zobmi nimam težav, ok, ena plombica mi je ravno kakšna 2 meseca nazaj padla ven, ampak bi mi verjetno tudi če ne bi bila noseča, ker je bila že zelo stara. Drugače pa imam težave s krvavečimi dlesnimi ampak je menda to v nosečnosti normalno.
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 4.5.2012 18:45:30
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Drugače pa imam težave s krvavečimi dlesnimi ampak je menda to v nosečnosti normalno. to sem mela pa jaz zelo izrazito. zakaj se to sploh pojavi?
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 5.5.2012 12:48:43
|
|
|
|
kajalin*
|
mateyka, moja starša imata oba slabe zobe,ma ja kvaliteta je drugačna.kar se tiče pa hčerinih zobkov pa ni debate,navajena jih je čistiti in pri svojih 7 letih nikoli ne pozabi. Seveda ji tudi sama še kdaj sčoham zobke.
|
|
|
|
RE: Zobje med nosečnostjo :/ 7.5.2012 10:55:43
|
|
|
|
Matejkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Dobila sem injekcijo. So mi zagotovili, da ne škoduje plodu (tudi Pušenjak je takega mnenja). Je huje pustiti, da gnije naprej (to pa res škoduje tako tebi, kot plodu). Ninocka26, neveš kako sem si odahlna, glede inekcije. Najbolše, je pa itak si prej popravit zobke oziroma plombice, da maš pol mir.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.