|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lendava -smrad po nafti
4.9.2005 14:31:11   
kr1a
Naslednji teden gremo tja na dopust, pa me zanima, če res tako smrdi po nafri al je to sam fovšija?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lendava -smrad po nafti
4.9.2005 16:41:19   
Anonimen
Ha, ha, ne, res smrdi. Vsaj v toplicah. Jaz sem bila enkrat tam in v nekaterih bazen ful smrdi po gnilih jajcih. Samo to lahko vzameš kot čar dopustovanja.

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   lendava -smrad po nafti
4.9.2005 18:20:20   
dix
tO JE ZDRAVILNA VODA KI VSEBUJE PARAFIN. Res da zaudarja ampak je baje res zdravilna. Niso pa vsi bazeni napolnjeni s to "čmrgo" tako da lahko brez skrbi pridete. Po mestu pa ne smrdi po tem, razen na benzinski črpalki

Lahko se kaj oglasiš da gremo na kavico

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   lendava -smrad po nafti
5.9.2005 7:10:23   
kr1a
dix pridem na kavo. Boš še mal povedala, kam lahko še gremo kaj pogledat, če te bomo splog kaj zastopl. IZ kje pa si?

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lendava -smrad po nafti
5.9.2005 8:55:06   
dix
jA KAKO ME PA NE BI zastopili? Saj ne govorim ruski!!!

Sem pa direkt iz lendave! Ti se kar javi, sem vedno na razpolago.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lendava -smrad po nafti
5.9.2005 11:09:24   
kr1a
Sem slišala, da mate eno čudno špreho tam gor.
Evo še nekej te vprašam: A se v Lentiju še kej splača kupvat?

Sicer pa gremo 11.09.05 če misliš redno glede kave; ti pa pustim cifro na privat:

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   lendava -smrad po nafti
5.9.2005 11:09:57   
kr1a

Sicer pa gremo 11.09.05 če misliš redno glede kave; ti pa pustim cifro na privat:

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   lendava -smrad po nafti
5.9.2005 11:10:29   
kr1a

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   lendava -smrad po nafti
5.9.2005 18:16:55   
dix
A zbiraš zvezdice da si 3x napisala

Čudna špreha se nas ni prijela, smo preveč pod vplivom hrvaškega in madžarskega narečja, prekmurščine (to je ta čudna špreha) pa niti jaz ravno najbolj ne prebavim

V Lentiju pa ti je tak, odvisno kaj imaš namen kupit, nekaj se splača nekaj pa absolutno ne. SIcer pa če boste že tu vas tistih 10 km poti do tja tudi ne ubije

Ti mi kar pošlji cifro, se bova slišale pa se kje dobive, ker če me ti nakdeš pol dobiš nobelovo nagrado, nisem več namreč v sami Lendavi ampak 1. vas poleg ki je "Bogu iza leđa".

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   lendava -smrad po nafti
5.9.2005 18:46:24   
MarijaPo
Ja, ja, a je to tam kjer je uni grad Rakican? Tam sva se z mozem enkrat ze zgubila.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   lendava -smrad po nafti
6.9.2005 1:08:16   
dix
MarijaPo je napisal/a:

Ja, ja, a je to tam kjer je uni grad Rakican? Tam sva se z mozem enkrat ze zgubila.

Grad Rakičan je od Lendave oddaljen slabih 30 km! Lendava je v čistem kljunu Slovenije, 7 km od Hrvaške meje in 7 od Madžarske.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?