Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ubijalski PMS - se da kako pomagati??? 4.9.2005 15:38:42
|
|
|
|
Nia30
|
Končno še ena sotrpinka Matr, sem že mislila, da sem edina. Pa sem jaz tudi že pisala o tem - kje si pa takrat bila
No, da ti povem kako PMS zgleda pri meni - takoj po ovulaciji se začne tesnoba (večkrat tiščanje v prsih in težko dihanje), nervoza, nemir, depresija (sem čist brez volje, sama sebi se zdim blazno grda), prenažiranje, vse mi gre na živce (pop... za vsako malenkost),...
Pušenjak je rekel al kontracepcijske tablete ali pa antidepresivi Pa sem rekla ni šans.
Na netu sem prebrala, da se dobijo zeliščne tablete, ki vsebujejo - v slovenščini se ne spomnim, v nemščini pa se ta snov imenuje - Moenschpfeffer. Ko grem naslednjič v avstrijo si bom nabavla to zadevo.
V glavnem Jančika, čimprej še enga nardit, boš spet mela dobro leto mir
Sem pa prebrala, da se tak PMS začne pojavljat po 30. letu Če je že PMS tak, kaka bo šele mena
|
|
|
|
Ubijalski PMS - se da kako pomagati??? 4.9.2005 15:49:52
|
|
|
|
Nia30
|
Sem ti še na privat nekaj poslala
|
|
|
|
Ubijalski PMS - se da kako pomagati??? 4.9.2005 16:00:05
|
|
|
|
Nia30
|
Sej ne vem a si dobila privat sporočilo al ne. Mi napiše, da je bilo sporočilo poslano, spodaj pa, da to uporabniško ime ne obstaja
Kaj je zdaj to?
|
|
|
|
Ubijalski PMS - se da kako pomagati??? 4.9.2005 19:25:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Nia, hvala za odgovor, dobila sem tudi privat sporočilo!
|
|
|
|
Ubijalski PMS - se da kako pomagati??? 8.9.2005 12:27:47
|
|
|
|
niki5
|
Jančika, pravijo tudi da pomaga magnezij. Jaz sem običajno kar eno šumečo tableto magnezija z vodo spila in imam občutek, da mi je pomagalo. Mene tudi PMS muči, včasih sama sebe ne prepoznam.
|
|
|
|
Ubijalski PMS - se da kako pomagati??? 15.9.2005 10:47:17
|
|
|
|
piščanc
|
JAz se spomnim ene nanizanke o eni družini (imena se zdaj ne spomnim, pa če me pretepete.), ko je mama dobila PMS - oče si je dan z rdečo podčrtal in tisti dan so vsi bežali pred njo. takrat sem se smejala in si mislila, neumni američani.
no pri meni je bilo podobno po porodu - totalna depra, teženje, nezadovoljstvo, nespanje...in še bi se našlo. Mislim, da je veliko povezano tudi s tem, da nimam časa povsem zase - kot je bilo to v samskih letih, ko si se te dni pač zavil v deko in gledal tv, pa ne mislim bolečine. Zdaj moram biti vedno v pripravljenosti in vedno v akciji.
baje da pomaga manj slana hrana teden dni pred menstro, magnezij in seveda počivanje stran od sveta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Dilema - imeJanjikaaaaKdo bo dojenčku izbral ime?Oba s fantom (
86%)
Vztrajala bom pri svoji izbiri, ker je najboljša (
3%)
Fant/mož vztraja pri svoji izbiri in ne popusti (
3%)
Vseeno mi je, odločitev prepustim fantu/možu (
6%)
Fantu/možu je vseeno, tako da se še odločam (
2%)
Mama/prijateljica/sestra/.... (
1%)
Število vseh glasov: 187Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!