|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naučit otroka izpljunit?
30.4.2012 11:50:19   
marjetica8
Naš je včeraj dopolnil 3 leta, pa še vedno ne zna pljunit zobne paste pri umivanju zob. Kako ste jih naučile? Berem da znajo že pri letu in pol lepo pljunit, naš pa še kr ne zna...user posted image
Hvala za odgovore...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naučit otroka izpljunit?
30.4.2012 14:17:31   
Najaa
Jaz nisem nobene učila, sploh ne vem od kdaj pljuva naša 3-letnica, ampak že kar nekaj časa. Otroške zobne paste baje ni panike, če jo poje, sicer pa jaz dam zelo malo paste.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2012 18:06:08   
ZARA
Pelji ga ven, vzemi s sabo vodo in pokaži kako se pljuva. Ha-pu!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2012 18:11:04   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ha-pu!

user posted image
Čez 2 leti pa ga boš spet učila Ha-pu, ker moj (5 let) dela Haaaa-puuuu! user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2012 18:17:01   
Katy78
Jaz sploh ne vem, kako se je naučil, ker ga nisem posebej učila. Itak ni panike za tisto pikico paste, če je dol pogoltne, ko pa izpereva z vodo, pa že dolgo časa pljune ven, po novem vodo na koncu še grgra. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2012 22:27:46   
sazi
To pa tudi mene zanima - namreč, kako otroka naučiti...

Triletnica plune že "od nekdaj" 6-letnik pa ne zna in ne zna. Tudi če mu hrana ni všeč in jo hoče izpljunit, se samo nagne naprej in čaka, da samo ven pade - ne zna pljunit in konec.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2012 12:54:20   
marjetica8

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

To pa tudi mene zanima - namreč, kako otroka naučiti...

Triletnica plune že "od nekdaj" 6-letnik pa ne zna in ne zna. Tudi če mu hrana ni všeč in jo hoče izpljunit, se samo nagne naprej in čaka, da samo ven pade - ne zna pljunit in konec.

Naš pa hrano iz pljune normalno že dolgo. Tekočine pa ne zna in ne zna...sem ga učila kako, ma ne sklapira - on prvo pogoltne in pol kao "ha-pu" user posted image Sej je hecno, ma ne vem kok se je za smejat - flluorovih tabletk namreč ne jemljemo, zato mu dajem uno zobno pasto z malo fluora - za otroke od 2- 6 let. Me malo skrbi kok je dobro da vsak dan poje tisto zobno pasto...user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2012 13:01:33   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

zato mu dajem uno zobno pasto z malo fluora - za otroke od 2- 6 let. Me malo skrbi kok je dobro da vsak dan poje tisto zobno pasto...user posted image

Ni dobro. Vsak dan malo..celo življenje..
Tako malemu otroku pasta sploh ni potrebna. naj si umiva brez paste pa te nima več kaj skrbet.

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.5.2012 13:30:05   
posh
Še link v slovenščini, vredno za prebrat:

http://www.projekt-clovek.com/literatura/skripta/ustna-votlina/

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2012 13:51:59   
dreamhorse
Medve sma šle v živalski vrt, kjer je videla opico, ki je pljunila. Od takrat je tudi ona taka opica, ki zna pljunit.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2012 14:16:01   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Medve sma šle v živalski vrt, kjer je videla opico, ki je pljunila. Od takrat je tudi ona taka opica, ki zna pljunit.

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.5.2012 14:32:04   
*miska.mcc*
blagor tistim, katerih otroci ne znajo pljuvati.

user posted image

moja skoraj 3-letnica zna v loku. (polmetersem)  user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2012 9:00:58   
marjetica8

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

user posted image user posted image user posted image Bo treba očitno še it v živalski vrt...smo bli pred kratkim ma nismo meli te sreče da bi vidli opico pljunituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2012 14:13:45   
dreamhorse
Ko smo mi bili, je opica prišla čisto do ograje, in bila full žalostna (kao) Je stopila ženska pred nami bliže ograji, da bi jo pobožala, je opica pljunila v loku, odhitela na zgornje nadstropje in se tako afnala, smejala al karkoli že... No, naša od takrat pljuva...

Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2012 14:30:49   
Anonimen
Men ni ratalo tamali dopovedat kako ... potem je pa enkrat, ko je imela kaki 2 leti in pol, prišla iz počitnic pri dediju in babi in mi je zvečer vsa ponosna povedala, da jo je dedi naučil mehurčke delat v ustih (grgrat) in mi je pokazala: spila požirek vode, nagnila glavo nazaj, pogrgrala in pljunila ven ... mene je kar na rit vrglo user posted image Pa potem je še povedla, da te vodice ne smemo popit, ker so notri črvi iz zobkov in da je treba to ven pljunit user posted image ... skratka HB za počitnice pri dediju in babici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?