Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 6-letnica in sovrstniki 1.5.2012 11:03:20
|
|
|
|
astrid1
|
A to bo pa v redu, če se ne bo smela z nobenim igrati? Kar izolirati, ali kaj? Če je deklica star 6 let, bo jeseni tako ali tako šla v šolo. Tam bo v družbi sovrstnikov. Poleg tega se otroci razlikujejo med sabo. Nekateri so bolj resni, drugi pa otročji. Vsak je zgodba zase. Je kar neverjetno, kako se spremenijo prvošolčki v enem šolskem letu. Jaz je ne bi zapirala pred mlajšimi otroci, Tako bo samo nesrečna. Bi bilo pa dobro, da bi mogoče malo več časa preživela še z odraslimi. Ukvarjajte se z njo. Kar hitro se bo začela zgledovati po odrasli družbi. Nekoč sem spoznala 12 letnico, ki je bila zelo zelo otročja. Najlepše ji je bilo v družbi s 4 in 5 letniki. Potem pa sem sčasoma pogrunatala, zakaj je takšna. Njena mama je namreč delala vse namesto nje. Še šolsko delo. Po drugi strani pa je jamrala, joj, kako je še naša otročja.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
klavdi*Koliko otrok imate?2 (
77%)
3 (
12%)
4 (
11%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!