|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudni simptomi. Nosečnost?
28.4.2012 16:33:27   
koki12
ZDRAVO

Sem nova na forumi in vas vseh lepo pozdravljam.

Naj vam opišem svojo tezavo...
pri trinajstih letih, sm dozivela mozgansko kap. ker imam dvojni vid in slabo vidno polje, sem zelo razvila obcutek na zdravi roki...npr.ko iscem kaksno majhno stver v torbici ali na mizi, jo iscem z rokam (kot slepi ljudje), ker ocesom glede takih podrobnosti, ne zaupam-prakticno ne vidim! Imam zelo obcutljive blazinice na rokah!
S partnerjem se trudiva da zanosim, ker imam ciste, nimam menstruacije. Pred tremi tedni, sem opazila, da obcutek v moji roki ni vec, kot je bil pred casom-cutim slabse, kot pred enim mesecem. V priblizno istih dneh, sem tudi opazila zelo mocen in smrdljiv vonj urina, kateri vonj je znacilen po hrani ki so diuretiki (npr.sparglji!) Bradavicke imam zelo potemnjene in pikice na njih! Z ucerajsnjim dnem, pa sem dobila krce v maternici, cez cel dan me je par krat stisnilo! Danes pa jo "cutim", me stiska, ampak ni huda bolecina! Bi rada cel dan spala! Bilokaj naredim, se utrudim in najraje bi spala cel dan! Pa tudi hrbtenica me boli...
Brala sem po raznih forumih, da se telo spreminja v prvem tromesecju in da zenska zazna spremembne na podrobnostih svojega telesa. Brala sem tudi, glede vonja urina, krcih in potrebi po spanju, da so use to znaki nosecnosti!

Problem je v tem, da sem test vsaj 10 krat naredila in vedno je bil negativen! Imam pa vsak dan "mocnejse" te simptome!

Vprasala bi vas rada, ce obstaja se kaksen nacin, poleg testa nosecnosti in obisk ginekologa, da se nosecnost ugotovi?

SE VAM IZKRENO OPRAVICUJEM, CE SEM BILA PREDOUGA, RADA BI LE BILA RAZUMLJIVA!

HVALE VSEM IN LEP DAN SE NAPREJ ZELIM.

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudni simptomi. Nosečnost?
29.4.2012 8:43:20   
HeLenčica
Če so testi negativni, potem po vsej verjetnosti nisi noseča. Lahko pa greš v laboratorij in opraviš krvni test. Srečno!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu koki12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2012 9:22:06   
koki12
Kaj grem kar tam in vprasam, ce mi lahko test naredijo? ali kako gre to?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2012 9:28:00   
Anonimen
Testa ne delajo kar v vsakem laboratoriju. Malo se pozanimaj v katerem laboratoriju v tvojem kraju ga delajo. Potem pa greš tja in rečeš, da naj ti ga naredijo. Mislim, da je cena cca. 15 EUR.

(odgovor članu koki12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2012 9:38:10   
koki12
Bom jaz se 1x naredila test drugi teden in bo kar bo...

Je mozno pa, da to so "pomladanski simptomi"?

(odgovor članu koki12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2012 12:08:52   
LittleSun
Moje mnenje je, da urinski testi, sploh če jih narediš 10 ne zatajijo in je škoda, denarja za laboratorijski test krvi. Simptomi se lahko pojavijo tudi zaradi pričakovanja, navdušenosti in čakanja na plusek. Ženska psiha je sposobna marsikaj user posted image
Jaz bi na tvojem mestu še par dni počakala in naredila test še enkrat, potem pa če se simptomi še nebi nehali, se odpravila do ginekologinje.
Pa srečno!

(odgovor članu koki12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2012 18:16:21   
koki12
ZDRAVO

Končno dočakala tudi jaz plusek! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2012 19:27:29   
Jassika
čestitke user posted image user posted image mirno user posted image ti želim

(odgovor članu koki12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2012 15:08:20   
hedviga
O Koki tole je bilo pa fino prebrat!user posted image
Se pravi so bili testi delani prekmalu, telo pa je hitro "dojelo"...
Srečno do konca!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2012 18:17:09   
koki12
Se strinjam. Zgleda da imam obcutljivo telo in sem toliko prej zazdala!
Danes mi je ginekolog rekel, da je komaj "zacetek", da drugi mesec bo tocno vedel kako in kdaj... mislim da je namigoval, da se lahko zgodi pri vsaki zenski spontani splav...
Mene pa sedaj zanima, kaksna prehrana je najboljša in kaksne prehrane se morem izogibat med nosecnostjo, se posebej me zanima, kako in ali se da preventivno prepreciti spontani splav s kasno posebno prehrano! Kaj ste vi jedle cez celo nosecnost in cesa ste se izogibale? Kako pa glede fizicnega napora?

Hvala vam v naprej za vse info user posted image

lep dan

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2012 22:19:02   
Monstera
Zdravo koki12, čestitke za plusek!
Ne vem glede povezave med splavom in prehrano, lahko pa ti povem kaj sem jaz jedla oz česa nisem. Mehkužcev nisem (ker npr lignji jejo fuj stvari :D) pa tune nisem zaradi težkih kovin, gob - saj veš kako je z gobami, da ne bi bile pokvarjene oz. kakšne primešane, majoneze, surovega mesa (suhe salame, biftek...), sladoleda na kepice, to zaradi salmonele, vsak dan sem pa jedla sadje in zelenjavo, ki je bilo umito v topli vodi. Aja pa mehurčkov nisem pila, to pa ne vem zakaj naj ne bi, sem brala da ne, pa G mi je enkrat rekla, naj ne pijem mehurčkov. Mislim, da je to to :D

(odgovor članu koki12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2012 8:16:39   
nincrli
Čestitke za user posted image user posted image user posted image

Glede prehrane pazi na surove izdelke, nič pršuta in bifteka, domačo solato res res dobro oprati. Tudi salam ne domačih, trgovinske so menda dobro pregledane ampak itak niso priporočljive preveč. To vse zaradi toksoplazmose, če ne veš kaj je to si mal poglej na netu!! Poleg tega nič mehkih sirov, skute itd. sploh domače.
Majonezo načeloma lahko, če je trgovinska... Sladoled-kepice je nevaren zaradi salmonele ampak, če ga ješ kje, ko imajo vsak dan frišnega je ok.
Glede splava pa hrana ne vpliva, za kavo so včasih verjeli, da ga povzroča, samo dvomim.
Aja previdna bodi z raznimi pravimi in zeliščnimi čaji!!
Malo še posurfajo po netu in ostalih temah.

Pa srečno user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?