|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Okenska polica v kopalnici
24.4.2012 18:55:55   
Bojana 29
Prenavljamo hišo. Sedaj smo v fazi vgradnje okenskih polic. Z možem sva različnega mnjenja glede okenskih polic v kopalnici. Mož pravi, da se v kopalnici ne vgrajujejo okenske police (notranje) - okno se "obdela" s ploščicami. Jaz pa sem mnenja, da okenska polica mora biti. Kaj menite vi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Okenska polica v kopalnici
24.4.2012 19:05:46   
petea
v kopalnici naj bo okenska polica;
je lepše, bolj uporabno, lažje za čistit (ni fug)

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2012 19:27:20   
Anonimen
Mi imamo v kopalnici polico oblečeno v ploščice ... si sploh ne predstavljam, da bi k našim ploščicam dala recimo marmornato polico zraven ... povsem neestetsko.

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2012 21:37:52   
Urska09
Eno okensko polico v kopalnici imamo oblečeno v ploščice, ker je nad banjo, drugo pa v steklouser posted image

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2012 7:09:25   
Poka
Midva imava tudi v ploščice, ker je po mojem itak ceneje pa bolj estetsko se zdi meni. Nisem pa v bistvu niti razmišljala da bi kako drugače.

Me pa ful zanima, kako izgleda steklena okenska polica... Midva še nimava polic, v bistvu se rabijo ene tri itak, sam ko bi moral tip prit, ga ni bilo, potem sva pa kar malo odmislila to, ker so se delale še druge stvari.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2012 21:32:02   
tajtaja
Mi mamo v obeh kopalnicah polico nad banjo, pa obe obdelani v keramiko-tu okenska polica res ne paše. Pravzaprav če pogledaš kake starejše kopalnice, so imele okenske police, dandanes pa to vidiš zelo zelo redko.
Pač ma enkrat celo mož nekaj pravuser posted image , saj vem-težko je to priznati, pa vendaruser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2012 22:32:51   
Urska09
Poka, ful dobr izgleda. Pravzaprav si je to moj mož izmislil, ker nisva hotela klasičnih okenskih polic in je bila edina opcija brez, se pravi samo zidana polica ali pa steklena. Iz praktičnih razlogov (čiščenje) sva se odločila za slednje. Police so iz belega stekla, debeline cca 4-5 mm, segajo točno do roba, nič čez in prilepljene na podlago. Super, res. Pa še občutno ceneje naju je prišlo, kot če bi dala npr. granitne. Jih imava po celi hiši.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2012 14:26:09   
malania
Pri nas doma imamo marmornato polico, ki se barvno ujema k ploščicam v celi kopalnici.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2012 12:48:16   
MajaVeh
Urska09,

kje pa ste jih kupili oz. kakšna je bila cena, saj bi jih mi tudi radi imeli.
Hvala

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2012 12:49:45   
MajaVeh
Urska09,

lahko mi pišeš na email

maja.vehbar@gmail.com

(odgovor članu MajaVeh)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.