Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obposteljica cca. 40_x_90cm - ima katera? 21.4.2012 19:49:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Tukaj gre za istega proizvajalca (= Roba) in enaki posteljici (razlika je samo v barvi posteljnine), ker se lahko našravfa spodnja nastavka za zibanje ali pa pač ne. Na enem linku je, na drugem ni. Jaz sem jo imela (oz. jo še imam) in sem bila fuuuuuul zadovoljna, prodajam pa je zaenkrat ne.
|
|
RE: Obposteljica cca. 40_x_90cm - ima katera? 21.4.2012 19:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj vem, da gre za isto stvar ... men je tolk všeč, pa od kar imamo novo spalnico, mi 120_x_60cm posteljica ne gre več notri ... kakor sem zdaj našla jih imajo v Toysu najceneje (150€), no saj par mesecev imam še časa, da rabljeno najdem, potem bo pa po novo treba Če si pa vmes premisliš, me pa bzni
|
|
|
|
RE: Obposteljica cca. 40_x_90cm - ima katera? 21.4.2012 20:04:06
|
|
|
|
StrawberrY
|
Jaz jo nimam, samo bi ti pa rada čestitala
|
|
|
|
RE: Obposteljica cca. 40_x_90cm - ima katera? 21.4.2012 20:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Obposteljica cca. 40_x_90cm - ima katera? 21.4.2012 23:40:20
|
|
|
|
malimisekk
|
Mi smo tako posteljico kupili v mothercare-ju in je bila okoli 80 eur - mislim, da še manj. Vem, da je bil račun okoli 200 eur, sam smo kupili še jogi, posteljnino z obrobe in še par drugih stvari. Ko sva gledala za zibkami v BC je bila sam zibka 150 eur in ostali dodatki 100 eur
|
|
|
|
RE: Obposteljica cca. 40_x_90cm - ima katera? 22.4.2012 8:23:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malimisekk Mi smo tako posteljico kupili v mothercare-ju in je bila okoli 80 eur - mislim, da še manj. Vem, da je bil račun okoli 200 eur, sam smo kupili še jogi, posteljnino z obrobe in še par drugih stvari. Ko sva gledala za zibkami v BC je bila sam zibka 150 eur in ostali dodatki 100 eur Roba ima vse komplet v tej ceni. Edino jaz nisem zraven dobila tistih dveh škatel spodaj, čeprav sta bili na sliki in škatla zalepljena
|
|
RE: Obposteljica cca. 40_x_90cm - ima katera? 22.4.2012 8:34:50
|
|
|
|
*bubi*
|
TOLE sem našla + poštnina 16€. Ta je "samo" 2v1, ampak verjetno itak rabiš samo ti dve funkciji in sta ostali dve odveč. Sicer pa sem jaz to kupovala cca 5 let nazaj in sem podobne stvari gledala še v Kiki v Avstriji. Ampak mi je ta kompletna bila že v štartu tako všeč, da so vse druge odpadle Imeli so jih tudi v Baby1one trgovini, če slučajno pri njih na kako akcijo naletiš. V Grazu je zraven Toysa ta trgovina.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?