|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalne torbe (EW, ... )
21.4.2012 8:22:36   
Naja3
Pozdravljene, sem sicer se nosecka vendar se obracam na vas, ki imate že izkusnje s previjalnimi torbami. Odlocija sem se za nakup previjalne torbe Easywalker in me zanima ce jo ima katera in kaksno je mnenje o tej torbi. Pricakujeva dvojcke in sva že kupila srebrn vozicek Easywalker. Jaz bi imela se torbo. Ali mogoce katera ve kje bi se jo dalo pogledati. Že vnaprej hvala. Seveda lahko svetujete in mi napisete tudi vaše izkusnje z drugimi torbami (samo mi e 100 € prevec).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjalne torbe (EW, ... )
21.4.2012 8:36:21   
mopsy
Zdravo, mi imamo tudi dvojčke (4 mesece) in imamo eno zelo navadno, poceni torbo.
Ko smo kupovali torbo smo si seveda ogledali vse v baby centru in morem reči da tisti predalčki ne opravičijo visokih zneskov.
Zato sva se odpravla v halo a (btc), kjer imajo eno manjšo trgovino s torbami. Tam sva na koncu izbrala eno, ki ima kakšen predalček več in nama je tudi cenovno zelo ustrezala (15€). Še tiste predalčke, ki jih imamo, jih ne uporabljamo. Za sedaj gre vse noter in še ostane dovolj prostora. Če gremo kam za več kot 1 dan moramo pa tako in tako vzeti veliko več stvari, ki tako in tako nebi šle v nobeno torbo. Tako, da za sprehode ti je čisto dovolj malo večja navadna torba kamor daš hrano (mi dajemo noter kar cele pakunge), vodo, flaške, za preobleči, pleničke...)

(odgovor članu Naja3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2012 8:44:26   
miami10
Jst sem torbo dobila zraven vozička imam voziček lux4kids
Bistvo torbe je da notri spraviš 2tetra plenički, 1x za preoblečt, 2x pleničko za previjanje, robčke za čiščenje ritke, podlogo kamor otroka odložiš (nepremočljivo tanko pologico), hladilno mazilo in vrjetno glede na to da boš imela dvojčka in ne boš dojila rabiš postor za termo posodo za vodo in stekleniško z mericami mleka-če boš dojila, tega ne rabiš...tako si okvirno lahko predstavljaš kako velika naj bo torba...upam da se ti povedala kaj koristnega ;)
lp

(odgovor članu Naja3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2012 9:18:18   
_martina
Jaz imam torbo iz DM-a, njihove znamke in me je prišla nekaj čez 20e, če se ne motim. Notri sem dobila še kremico, ene robčke, previjalno podlogo. In sem super zadovoljna z njo.user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2012 9:49:05   
Naja3
Super hvala vam za zelo praktične in hitre odgovore. Zlate ste mamice user posted image .
Če pa katera že ima torbo Easywalker (tisti, ki sta črna ali srebrna, ker je več modelov) se pa še vedno priporočam za izkušnje, ali pa kje bi se jo dalo vsaj pogledati.
Lep viken vam želim, četudi deževen.

(odgovor članu _martina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2012 14:15:34   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: _martina

Jaz imam torbo iz DM-a, njihove znamke in me je prišla nekaj čez 20e, če se ne motim. Notri sem dobila še kremico, ene robčke, previjalno podlogo. In sem super zadovoljna z njo.user posted image

jaz tudi, tamali je star 2 leti in jo še vedno vzamemo s seboj, ko kam gremo.

(odgovor članu _martina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2012 16:03:55   
Johnsonsbaby
Tudi jaz sem zelo zadovoljna z DMovo torbo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2012 19:31:26   
Najin_pikec
Jaz sem tudi kar DM-jevo torbo kupila in mi je super user posted image .

(odgovor članu Johnsonsbaby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?