|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Druga, tretja... nosečnost - kdaj prvi gibi?
15.4.2012 7:04:50   
Anonimen
gre za mojo tretjo nosečnost. v I. sem gibe začutila pri dopolnjenih 20ih tednih, v II. pri 16. nekakšne blage metuljčke, konkretne brce pa v 19. tednu. sedaj, v III. nosečnosti, sem noseča 18t 6d. mislim, da sem prve rahle gibe zopet začutila pri 16ih tednih, vendar nisem prepričana, saj na konkretne brce še vedno čakam. kdaj ste večrodke začutile gibe? priznam, da me malo skrbi, čeprav zagotovo brezveze...user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Druga, tretja... nosečnost - kdaj prvi gibi?
15.4.2012 18:38:05   
butt3rfly
no, tole je pa tudi rekord-več ko 210 ogledov, pa niti en odgovor.... jst sm v 19.tednu pa sem na istem. 3.noseča pa tud čakam na konkretne brce... upam, da pridejo kmalu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2012 11:45:53   
Pacota
Jaz sem konkretne brce čutila šele po cca 22t, prej pa samo nežno. Zdaj jih že kar lepo čutim, sem pa v 26t.

Sem pa prvega otročka začutila cca v 16t, drugega in tretjega pa prej, kmalu po 12t. Verjetno, ker so mi takrat opravili cerklažo in sem imela maternco sprva bolj občutljivo

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2012 11:58:44   
tulpek
V prvo pri polnih 16, v drugo že kak dan pred polnimi 15. tedni. Oboje nežno, konkretno pa kakšnih 14 dni kasneje. Je pa vse odvisno od vsake posebej.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2012 14:21:19   
aikalana
alo
v 1 N nekje okoli 18 tedna v 2 N nekje 16 tedna in v 3 N nekje okrog 24 tedna

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2012 14:24:10   
GreTEJ
Prva nosečnost - 20. teden
Druga nosečnost - 18. teden
Tretja nosečnost - še čakam na ta super občutek (13. tednov)

(odgovor članu aikalana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2012 14:33:25   
cebelica81
1. nosečnost - po 20. tedu
2. nosečnost - v 13. tednu sem imela neke pribliske pa dvomim, da je bilo to to, sedaj v 16. tednu pa občasno že čutim rahle pritiske, na brcike bom pa verjetno morala še kak teden počakati

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2012 6:22:38   
olimia

1. nosečnost - po 20. tedu
2. nosečnost - v 14. tednu
3. nosečnost - 14-15. teden
4. nosečnost - tudi še čakam nanje... poslušam pa srček že od 8. tedna z AS

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2012 10:08:59   
katra55
V prvi nosečnosti sem gibe začutila pozno, v 22t, v drugi v 16t, v tretji pa v 14t.
Sem pa imela prvič posteljico spredaj, drugič in tretjič pa zadaj in to baje tudi vpliva na občutenje prvih gibov.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2012 14:46:24   
anžetka
1.nosečnost: nekje v 19.tednu, mogoče že kej prej pa nisem pogruntalauser posted image
2.nosečnost: nekje v 17.tednu in sem takoj vedela, da je to to user posted image

Sasa84

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2012 9:55:19   
Zelvica1
Pozdravljene!

Tudi sama pričakujem tretjega otročka in sem trenutno v 19 tednu. Brcke sem začutila že okoli 17.tedna. Glede na to, da ima tukaj vsaka izmed nas 2 ali več otrok, bi lahko malce napisale, kako so otroci sprejeli vsakega nadaljnega člana. Mene je kar malce strah, saj je druga hčerka zelo navezana name in se še vedno parkrat na dan pride pocrkljat k men, še posebno pred spanjem mi skoraj vedno zaspi v naročju. Kako naj po prihodu tretjega člana to uskladim, oz. kako naj ji dopovem, da kar naenkrat ne bom imela toliko časa zanjo. Pri prvi hčerki je bila tudi kriza in je trajala kakšen mesec. Takoj ko se je zbudila, se je oblekla in odšla dol k tašči in je nikakor nisem mogla pripravit do tega, da naj gre nazaj gor. Ko pa je tamala malo zrasla in jo je lahko pestovala je pa postala čisto nora in zaščitniška do nje. Ker je razlike 4 leta mi je bila starejša hčerka kar v veliko pomoč. Resnično me zanimajo še vaše izkušnje.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2012 10:14:23   
GreTEJ
Želvica1, med prvim in drugim otrokom imam 19 mesecev razlike. Prvo smo proti koncu nosečnosti začeli navajati na to, da bo dobila bratca. Niti je ni posebno zanimalo. Tudi ni bila dosti naveznana name, je zelo samostojna punca še zdaj. Do 4 meseca sinove starosti sploh ni bilo težav. Kasneje malo z ljubosumjem ker ni vsega dobila takoj v tistem hipu. Ampak ni bilo hudo sploh. Zdaj bo pa razlika večja. Med drugim in zdaj tretjim bo več kot 4 leta razlike. Hči je še vedno zelo samostojna punca, kot mini odrasel človek. Sploh me ni strah kako bo sprejela dojenčka. Vem da bo pomagala, saj ima že zdaj plane kako bo pomagala previjati in skrbeti zanj. Sin je pa druga pesem. On je pa zelo navezan name. Samo mamica, mamica, mamica. Pogovarjava se o dojenčku, sprašuje kako je velik, kdaj in kako bo prišel. Tudi reče da ga bo previjal in se z njim igral. Da mu bo segrel mleko da bo zelo vroče in dodal še malo mrzlega (neverjetno na kaj vse pomisijo te male bučke). Ampak nikoli ne pozabi na koncu dodati da sem njegova zlata mamica, on je pa moj mali sinček. Tako da bomo videli kako bo. Pogovarjava se veliko, kaj bo pa v resnici, bomo pa videli. 

(odgovor članu Zelvica1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2012 11:00:02   
honey
Katra55, "obesila" se bom nate, ker imam isti "problem" zdaj, v 3. nosečnosti. Posteljico imam namreč spredaj, pa mi je gin. na zadnjem pregledu rekla, da gibov ne bom čutila še kakšne 14 dni (to je bilo pred 14 dnevi v 18. tednu). Torej bom v petek štartarala z 20. tednom. Se pravi, da je to normalno, da jih ne bom še čutila? Ker me je kar malo strah, da ni kaj narobe? Vem, da sem panik, ampak sem imela v 1. nosečnosti težave (krvavitve po 18. tednu), nato 1x spontani splav, pa v 3. IVF postopek, no, ta zdaj je bil pa "nesreča", ampak zdaj je samo še sreča user posted image . Tako da me res skrbi, kako je z gibi.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2012 15:06:45   
Taddy78
V prvo sem prave brcike čutila v 17.tednu, v drugo rahle v 15.tednu, najbolj ko sem sedela in so me hlače španale v trebuh.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2012 16:23:55   
Martinčka
prvič sem jih čutila v 17tednu, zdaj drugič pa v sredini 14tedna:) tokrat imamo bojde tudi precej večje dete:) haha...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?