Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2012 0:51:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sara in Ana za dvojčici - preveč pogosti?? 14.4.2012 7:20:07
|
|
|
|
sanasan
|
moja 7letnica ni imela v 2 vrtcih niti sedaj v oš nobene "sošolke" s katerim od teh dveh imen ....če ti je kaj v tolažbo ....še prijateljice ne....ima pa npr. ene 3 Anje, 2 Tii, ene 3 Mije itd. mi je pa ta kombinacija za dvojčici zelo lepa
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2012 10:47:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sara in Ana za dvojčici - preveč pogosti?? 15.4.2012 11:52:12
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan ima pa npr. ene 3 Anje, 2 Tii, ene 3 Mije itd. Moj mali ima v vrtcu 3 Lare in dve Neži, pa tri punčke z drugimi imeni. Ni pa nobene na 3 črke, niti fantka ne, tako da zgleda da se tale trend treh črk počasi umirja Aja, sta pa dva Kevina in v naši ulici še 2
|
|
RE: Sara in Ana za dvojčici - preveč pogosti?? 15.4.2012 12:34:03
|
|
|
|
Matejita
|
Tudi jaz mislim, da daj svojima soncicama tisti imeni, za katera cutis, da so prava. Strinjam se tudi s tem, da je tezko predvideti, kaj bi ju v zvezi s njunima imenoma zmotilo, ce sploh kaj.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?