ronja
|
ala županuser posted image user posted image , pa Ka.hl Erj.avec Ti pa maš fantazijo, svaka čast! Da ti tale seksi rata . Sicer pa psihologi pravijo, da to, da sanjaš seks z nekom, ne pomeni, da bi s to osebo res rad spal skup, ampak da si mogoče želiš poglobit odnos med vama (lahko čisto neseksualno) ali pa pač predstavlja ta tip nekaj, kar ti nekaj pomeni ipd... Na ta način bi se dalo potem res vse razložit, ne vem pa, če se da to dokazat. Lahko bi ti recimo Karl E. predstavljal upokojence na splošno in ti bi te asociirali na recimo tvojega očeta v penziji in si želiš biti bližje z njim. Sicer se mi zdi to malo tako zelo na daleč - se mi zdi, da če sanje res takole zakomplicirano delujejo, potem ni čudnega, da navadno ne štekamo, kaj nam hočejo povedat . Ampak po drugi strani pa sanjamo res vsega vraga, pa se tudi navadno te stvari ne dogajajo in včasih nam res hoče podzavest kaj povedat na kak zelo čuden način, tako da možno, da je to res. Ne vem, nisem raziskovalec sanj, čeprav so mi zelo zanimive. Aja, še odg. na vpr.: ja, seveda sem že sanjala kaj takega (ok, župana al pa karla res še ne , sploh zadnje čase (leta) sem zelo dolgočasna, kot bi rekla Liljana;), ker skoz sanjam kar tega dečkota iz real lifa;), sem pa včasih sanjala tudi koga drugega v tej vlogi - nikoli pa še ljudi, ki jih ne poznam osebno). Zadnjič pa sem sanjala, da sva se nekaj spogledovala z enim kolegom, pa mi je bilo že to celo v sanjah tako smešno, da sem se zbudila od tega . Je bilo pa to verjetno zato, ker me je zvečer lubi hecal točno s tem (to je kolega, ki mi res ni fizično privlačen, je pa fajn kot oseba).