|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   roza izcedek
11.4.2012 12:09:49   
Anonimen
pozdravljene

Sicer na vem, ali sem naslovila temo na pravi forum, pa vendar....

Sem skoraj 3 mesece po porodu (drugem), lahko bi rekli da "polno dojim"- glede na definicijo ki sem jo zasledila na spletu user posted image - maximalno na 4 ure čez dan in na 6 ponoči, pred spanjem jima dam po dojenju še dodatek.

Nekaj dni nazaj sem mislila da bom dobila prvo user posted image po porodu, a je tisto ostal le roza madež, ki se je pojavil v minimalni količini še drugi dan. in od takrat me vsake toliko špika na eni strani.
Je imela katera kljub dojenju roza izcedke? Kaj je to pomenilo pri vas?
SO prekinema pred izlivom, kar pa vem da ni zanesljiva zaščita. Ne vem zakaj, ampak nekako se ne morem lotit tabletk Cerazete... Kakšne izkušnje imate z njimi - mislim predvsem na povečanje teže....

Vse bolj kot razmišljam in definiram, vse bolj se bojim nove user posted image saj sem pri obeh nosečnostih imela izcedek... Pri prvi user posted image se je roza flekanje pojavilo par dni pred prihajajočo user posted image in tudi sedaj pri drugi nosečnosti sem imela 1 dan temno rjave madeže, zaradi katerih sem mislila da se najavlja user posted image , ker pa je po dveh dneh ni bilo sem naredila test, sicer v prepričanju da mi nagajajo jajčniki, a je pokazal user posted image ....

Sicer upam, da ni nič, ker imamo dovolj otročkov (vsaj za enkrat), a preden letim brezglavo po test, bi rada videla kakšne izkušnje ste imele same...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: roza izcedek
11.4.2012 14:28:30   
Najin_pikec
Brezveze zavlačuješ, bejž v drogerijo, kupi test in se prepričaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?