|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: On
17.4.2012 10:37:54   
darinkaaa
Sigurno ni vredu,če par ne zna dati dihati drug drugemu.Ampak v tem primeru nisem sigurna,da je temu tako.Tudi zaradi obilice zaposlitve,bi zaljubljen fant že iskal več kakršnegakoli kontakta.Če pa je takšen po karakterju,boš celo življenje občutila pomanjkanje pozornosti.Vedno boš v drugem planu.A je to smisel partnerstva?In ni malo takih primerov.Zanima me reakcija,če pa ti nekajkrat ne bi imela istočasno časa zaradi svojih zadev.Strinjam se z predhodniki,da se zaposliš z stvarmi,ki te veselijo.Ne boš imela toliko časa misliti nanj.S tem pa se ti bo tudi slika vajinega odnosa razčistila.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.4.2012 14:24:12   
polho3006
SakuL...nekoliko se spomnim tvoje zgodbe še pred letom in...imam občutek kot da bi opisavala moje občutke pred nekaj leti. V moje življenju so se vrstili tipi kot je tale tvoj sedanji in tvoj bivši. Na začetku vse o.k., potem pa ko bi se zadeve morala razvijati v neko resnejšo smer pa...in te res čisto razumem. Malo ti pa že nabija biološka ura. Želiš si tipa ki te imel rad, ki bo želel tvojo družbo (ne samo telesno zadovoljitev, kar je glede na napisano sedaj pri tebi - vama).
No in jaz sem imela, ko sem bila stara nekaj čez 30 vsega dovolj! Dovolj mi je bilo da sem vedno bila jaz tista ki sem nekoga pogrešala...dovolj mi je bilo fu...fehtarjev in sem potegnila črto. Rekla sem si, da lahko čisto lepo živam sama brez tipa ki bi mi žrl energijio! Res sem si zelo želela družino, otročke, ampak...če mi ni namenjeno mi pač ni. To je bil moj sklep! No in ko nisem bila več obremenjena z iskanjem pravega partnerja sem ga našla. Čisto mimogrede, brez pričakovanj, brez upanja...JA ZADA PA BO! No sedaj sem srečno poročena imava fantka starega 2,5 leti in drugega na poti.
Tako da draga SakuL, priporočam ti da se lagodno prepustiš toku življenja in nehaš izgubljati čas in energijo v nekvalitetnih zvezah. Verjemi da ti bo življenje namenilo tisto in točno takrat ko bo to zate najbolj prav!

(odgovor članu darinkaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.4.2012 15:10:57   
sakuL
res je. Ampak ni mi ga enostavno pustiti in it stran. Še zmer gojim čustva do njega, čeprav te njegove "fore" so že kar malo čudaške in tega se zavedam. Enostavno nimam take moči, da bi rekla (sedaj še ne), ejga fant... tako pa to ne gre... in it svojo pot.

Vem da se gre v vzvezi za prilagajanje in vem da sem sposobna živet sama in biti sama, saj živim sama, nihče me finančno ne podpira, sem sam svoj mojster, ki ja kot si rekla, rabi samo nekoga ki bi me imel rad tako kot sem. Stvarmi ki jih obožujem se ne morem kar čez noč odpovedati..
user posted image Hvala.

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.4.2012 15:11:10   
sakuL
res je. Ampak ni mi ga enostavno pustiti in it stran. Še zmer gojim čustva do njega, čeprav te njegove "fore" so že kar malo čudaške in tega se zavedam. Enostavno nimam take moči, da bi rekla (sedaj še ne), ejga fant... tako pa to ne gre... in it svojo pot.

Vem da se gre v vzvezi za prilagajanje in vem da sem sposobna živet sama in biti sama, saj živim sama, nihče me finančno ne podpira, sem sam svoj mojster, ki ja kot si rekla, rabi samo nekoga ki bi me imel rad tako kot sem. Stvarmi ki jih obožujem se ne morem kar čez noč odpovedati..
user posted image Hvala.

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.4.2012 17:50:05   
polho3006
SakuL tudi jaz sem tako razmišljala...pa ne morem ga kar pustiti, pa tako lepo nama je ko sva skupaj...ampak ko sem čakala, čakala, čakala...da me bo on dovolj pogrešal (beri bo potreben, ampak takrat se nisem tega zavedala), da si bo vzel čas zame sem vztrajala, ampak...enkrat je bilo dovolj, enkrat mi je zmanjkalo energije čakati in čakati in takrat je padla odločitev...ni bilo enostavno, pogrešala sem ga, ampak mi je čakanje pobralo toliko energije, da si mi enostavno NI DALO VEČ ukvarjati in zapravljati čas.
Tudi pri tebi bo tako, VERJEMI! Ampak ne čakaj predolgo, ker vedi da takšno pbnašanje iz njegove strani ni izraz ljubezni, ampak...ko je potreben te potrebuje.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?