|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igranje vlog
6.4.2012 20:14:08   
nani 76
Pozdravljeni.

Z ženo sva nekaj časa gledala oddajo na tv z naslovom Šola sexa, kjer so imeli kar nekaj dobrih idej za popestritev spolnosti med partnerjema. Od vseh (Tao sex, iskanje G - točke, telefon - sex, erotične masaže....) nalog sva prejšnji vikend probala igranje vlog. Obema je bilo noro dobro, da o vzburjenosti sploh ne govorim. Ali se tudi vi igrate kdaj, da ste nekdo drug ali da imate težave, da vam partner ali partnerica pomaga pri čem ..... potem pa se noro sexate. Jaz sem bil kabelski monter, žena pa stranka, ki je imela težave pri odklepanju kanalov..... Še biiiiiiiiiiiiuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igranje vlog
8.4.2012 14:57:27   
aknela123
oh, toliko ogledov, pa nobenega odgovora.
verjetno se igrajo, tako kot midva z možem - on se pretvarja, da v sosednji sobi z odprtimi vrati ne spijo najini otroci, jaz pa se pretvarjam, da nisem od službe, otrok, kuhanja, pranja, likanja,... utrujena. užitek! user posted image

(odgovor članu nani 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2012 16:59:26   
TomTaylor
Sem brala o tem ja. Samo jz bi pomojem crkavala od smeha če bi si kkšne vloge z mojim izmišljevala. Kot prvo moj ne zna igrat, jz pa itak vedno kkšnega klovna špilam. Za smejat v glavnem.
Oba (se) pa rada zmasirava.

Aknela, vrata zaprita - posoda in ostalo pa lahko kkšen dan tudi počaka. Da ne bos(ta) čez nekaj časa kot anonimna jamrala o suši.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2012 17:45:26   
nani 76
Tudi nama z ženo se je zdelo, da je kar veliko ogledov in nobenega odgovora, pa sva bila mnenja, da boste naprej potestirali, pa potem kaj napisali. Vso delo lahko počaka, tako kot včasih pri nama. Pa razdeliti si ga je potrebno, potem vedno ostane še čas in energija za kakšno poredno igrico user posted image .

Verjemi, da se ne boš smejala, ker ti bo že pogovor pred tem taka predigra, da boš s težavo dočakala akcijo, ki je defenitivno drugačna od "vsakomesečne" user posted image . Tudi midva nisva neka igralca, pa se z veseljem predama kakšni igri user posted image , kouser posted image seveda sladko spi.

(odgovor članu nani 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2012 7:42:39   
Aleš*
Hm, nama pa ta reč nekako ne potegne. Ne vem, zakaj...??
Mogoče sva preveč resna. Nekako nama ni do tega, da bi se delala da je nekaj, kar ni. Še zabavno nama ni.
Ona sicer rada fantazira, ampak to je nekaj drugega.
Še najbolje nama gre tisto igranje vlog, ko se igrava da nisva zmatrana in da je sedem zvečer in ne deset. Sam pol pa naslednji dan pride račun za igrice (ko sva zbita in se ves dan bolj vlečeva kot ne) in ugotoviva, da so precej drage.
Kako pa to ponavadi gre? A lahko kdo, ki je bolj not v tem,malo opiše en tipičen scenarij?

(odgovor članu nani 76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2012 16:24:34   
Anonimen
Pri nama ne gre za to, da bi se pretvarjala da bi bila nekdo drug. Z igranjem vlog si zelo popestriva večer (ponavadi takrat ko otrok spi pri babici). Npr: dogovoriva se kaj bo igra večera in se malo pripraviva. Že ob načrtovanju in pogovoru o tem se dodobra napalima in preden se začneva igrat sva že pošteno vzburjena. Nazadnje je bila žena sexy novinarka jaz pa varnostnik. Ona je hotela v sobo kjer bi dobila svojo zgodbo za članek jaz sem ji pa seveda hotel to preprečiti kar je bila tudi moja naloga, da se malo upiram. Bila je v erotičnem perilu (spodaj) preko pa imela krilo in belo bluzo. Začela je uporabljati svoje čare, mi malo zaplesala in se počasi slekla. Ves čas sem sedel na stolu in jo opazoval. Potem sva v dnevni sobi na vseh možnih kavčih, stoje, v kuhinji noro sexala. Nadaljevala pod tušem. Bilo je carsko.
Je pa res da je bolje da sta takrat doma sama.

(odgovor članu Aleš*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2012 13:36:01   
pikus
Že nekajkrat smo tukaj govorili o prezaposlenosti, utrujenosti, ... Mislim, da si je enostavno treba vzet čas zase včasih, pa tudi če drug dan malce utrujeno gledaš in rabiš sončna očala, tudi če ni ravno najbolj sončen dan.user posted image
No, midva se večkrat greva podobnih igric. Meni je naj, če se moja prelevi v maserko iz salona erotične masaže. Za idejo pa pomaga kak filmček..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2012 7:45:04   
bimabo
pozdravljeni,

midva z mojo pa večkrat prakticirava igranje različnih vlog ter tako začiniva samo predigro katera je ponavadi na tak način precej dolga in rajcing da se komaj kontrolirava in zadržujeva da nama ne pride takoj.

(odgovor članu pikus)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!