|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jo želi fant prevarati?
2.4.2012 15:55:05   
BibaNagajiva

Pozdrav Ringarajevci,
Sem dokaj nova na forumu,ki pa ga že nekaj časa spremljam. Znašla sem se v dilemi – sicer posredno, ampak ker mi je tole področje neznanka in ker vidim da vedno priskočite na pomoč, bi vas vprašala za nasvet.
Moja mlajša sestra do katere sem bila vedno precej zaščitniška je s fantom skupaj dobrih 5 let(se bližata 26-im) in kot je vidno sta usklajena,povezana, njene besede so, da je  “mislila , čutila” sem, da je njuna zveza močna. Pogosto govori o skupni prihodnosti z njim, o obojestranski želji za poroko, otrocih,..Njuno intimno življenje je pestro in glede na prejšne izkušnje razumevajoče, dobro no (vsaj zanjo). Ampak včeraj je priletela uničena, v razsulu, ampak ne glede na vse, sem brez nasveta, rada imam oba, seveda veste h komu se v tej zmedi nagibam, ampak vseeno.

In sicer:njen dober prijatelj ji je včeraj zaupal, da je ljubezen njenega življenja opazil na Erodate.si- strani za avanture, hitre vroče zmenke, kjer ljudje iščejo le eno stvar-seks. Po trenutnem šoku,nejeveri,jezi se je prijavila na to stran in na žalost našla njegov profil-nedvomno je on,saj si je naložil 2 sliki-sem sodelovala. V svojem profilu omenja,da je v zvezi,ampak da je njegovo spolno življenje predolgočasno- da išče zabavo. Torej si išče drugo. Sestra je popolnoma izgubljena, sprašuje se o pomenu vsega(trenutno je pri meni). Ji je vsa ta leta lagal, je vse skupaj laž,je sama kriva, se je pretvarjal pred vsemi…neskončno vprašanj, jeza,obup,zakaj,kako je lahko in ne ve kako naprej. Eden od prijateljev (pa ne vem,ali jo le poskuša potolažit) pravi, da to mogoče ni on, da je mogoče nekdo ukradel njegovo sliko iz FB ali nekaj podobega,..Ker naj bi včasih ljudje na teh odraslih straneh naložili sliko nekoga drugega, da ne razkrijejo svoje identitete. Odkrito nimam pojma,se ne spoznam na to online zmenkarijo.
Torej situacija je sila neprijetna in nikakor ne vem,kako naj pomagam, nimam izkušenj. Kaj naj naredi? S kom je bila vsa ta leta? Naj začne "četat" z njim, da se prepriča, če je to resnično on? Ga naj samo preprosto vpraša, če se je on registriral na tole Erodate stran? Ga pusti? Kaj bi vi v tej situaciji? Ali ste se že same kdaj znašle v tem-pa sej nimam imena za to-? Poznate koga?

Mimogrede, ko sem celo noč brskala z njo po tej strani sem odkrila profila 2 tipov,ki sta poročena z mojima prijateljicama. Je to nova moda? Kje so tradicionalne vrednote, odkritost,kako lahko?Eden od njiju pričakuje otroka naslednji mesec in tam si na internetu išče sex!!!! Kje je ljubezen in druge vrednote za njih ne štejejo?  

Se opravičujem za bolj zmedene misli,ampak res ne vem kako naj svetujem, kako naj nadaljuje in se sooči s tem. Njen svet je trenutno obrnjen. In priznam da moj enako. Tudi moj komaj verjame, ampak ne želimo prehitrih zaključkov in soditi.

Prosim za vaše komentarje, izkušnje in bilo kakšne ideje,kaj narediti. Je to normalno? Hvala vam.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.4.2012 22:18:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BibaNagajiva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jo želi fant prevarati?
2.4.2012 22:27:05   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jz se ne bi mesala v njuno zvezo.

Vsake tolko prečekiram, če je kdo kaj "pametnega" napisal... ampak tak pameten in kratek odgovor pa nisem pričakovala. user posted image   user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2012 22:30:51   
kimica86
Jaz se načeloma tudi ne bi mešala v njuno zvezo.. Bi pa na njenem mestu se tudi prijavila na ta chat in navezala stik z njim ter se zmenila za zmenek.. Če ga tam dobi, bo pač vedla, da je to res in bo vedla kako naprej..

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
2.4.2012 22:46:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2012 23:00:59   
LuLu

user posted image

Svašta! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2012 7:06:50   
josephine27
hm jaz sem malo skeptična glede te zgodbe. nekaj mi tu enostavno ne štima in imam občutek, da se spet tu nekdo zafrkava.
no če je res tako potem bi ga na sestrinem mestu postavila pred zid. naj si ustvari tud ona profil, da eno drugo sliko gor in se dobi z njim pa bo videla če je res on al ne. no če je on potem direkt skozi vrata.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2012 8:40:59   
petruska
Meni se zdi to zmedeno pisanje zgolj reklama za omenjeni portal?

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2012 9:03:11   
mateyka
meni se tudi zdi to rahlo retardiran hoax, če je pa sam RR to spisal pa ne bi vedla.. user posted image

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2012 9:05:24   
Frodo Bisagin

jz se ne bi mesala v njuno zvezo.

Ce se po petih letih super truper zveze ne znata pogovoriti in se zadeva razvija v smeri - naj se se ona pretvarja, da ga bo prasca dobila ker ji je frend povedal...
Na kaj sta ze porabila pet let super truper zveze ....???
Metulj, imas povsem prav... - kratko in jedrnato...

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2012 9:59:27   
Ajra RR
Vprašanje lahko zastaviš tudi našim strokovnjakom, sem prepričana, da boš dobila uporaben nasvet. Najdeš jih tukaj:
http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2012 10:02:32   
Nenya
Če bi k meni prišla sestra in me prosila za pomoč ji tega ne bi odrekla. Kot najstarejša od sester čutim odgovornost, da pomagam. Je pa zadeva zelo delikatna in se lahko za tebe, kot 'pomagalca' konča slabo, ker je najlažje obtožiti enega zunanjega.
Glede tega kaj storiti. Vsekakor bi ji svetovala naj si ustvari profil in se zelo potrudi, da se bo s 'svojim' dogovorila za zmenek (obvezno bi moral imeti nekaj prepoznavnega pri sebi, vrtnico, čokolade itd to pa zato, da se ne bi izgovarjal da je tam slučajno). Tja bi jo poslala obvezno z vsaj še eno pričo (verjetno bi šla sama z njo, pa še moj). Nadaljnje korake bi prepustila sestri, nudila pa bi ji še vedno podporo. v samo razpucavanje pri njima se striktno ne bi spuščala. Pripravljena bi bila tudi na to, čeprav zelo zelo nerada, da se bosta pobotala.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
3.4.2012 10:36:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajra RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2012 10:40:12   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR
Vprašanje lahko zastaviš tudi našim strokovnjakom, sem prepričana, da boš dobila uporaben nasvet.

a ne more ena tema miniti brez tega posta user posted image  mislim da ze vsi vesoljni ne-uporabniki RR vedo za te strokovnjake, kaj sele mi user posted image

Daj, daj metulj... a ne more ena reklama biti na RR brez njihove vednosti? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2012 10:49:42   
Sonček in poletje
Jaz tudi dvomim v resničnost te zgodbe. Če bi res vse bilo tako kot piše, potem bi se po 5-ih letih krasne zveze, lahko o tem brez zadržkov pogovorila.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.4.2012 10:53:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petruska

Meni se zdi to zmedeno pisanje zgolj reklama za omenjeni portal?

Podpis.

Hkrati je stran zavajajoca saj pravi,da garantira anonimnost v isti sapi pa napisejo, da imajo celo fotogalerijo udelezencev in da si lahko nalagas slike gor.Hm pol ni glih anonimno razen ce si Poldek iz Kranjske gore ne nalozi slike Brada Pitta gor npr.

(odgovor članu petruska)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.4.2012 11:44:59   
mojamura
meni se tudi zdi vse skupaj tako tako....no na kratko, preberi si metulj333 odgovor.

1.malce na daljše....pod pretvezo, da je to resnična zgodba.
če je tvoja seka z tipom 5 let, pa zaupa bolj frendu kot tipu bi se jaz vprašala naslednje. kakšne vrste je tale frend....je res tako dober frend, da mu lahko zaupa in s tem dvomi v prej tako super/truper zvezo.
2.lahko je to res njegov profil....a tudi če je, ni nujno, da jo je že prevaral (beri: sexal z drugo)
3.lahko pa je to profil tega frenda, ki bi v bistvu rad bil s tvojo seko, pa ju je moral spravit narazen

< Sporočilo je popravil mojamura -- 3.4.2012 11:45:51 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu BibaNagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.4.2012 17:51:06   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

meni se tudi zdi vse skupaj tako tako....no na kratko, preberi si metulj333 odgovor.

1.malce na daljše....pod pretvezo, da je to resnična zgodba.
če je tvoja seka z tipom 5 let, pa zaupa bolj frendu kot tipu bi se jaz vprašala naslednje. kakšne vrste je tale frend....

Tudi sama sem najprej pomislila, da je ta frend malo zmešal celotno zadevo, in se vprašala- kaj počne nekdo, ki razkrinka idealnega partnerja svoje frendice, na takem portalu in kdo, ki išče sex na tak način in je v vezi, da svoje fotke na profil???

ROŽICA

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.4.2012 21:03:54   
hmm...

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Jaz se načeloma tudi ne bi mešala v njuno zvezo.. Bi pa na njenem mestu se tudi prijavila na ta chat in navezala stik z njim ter se zmenila za zmenek.. Če ga tam dobi, bo pač vedla, da je to res in bo vedla kako naprej..

Podpis.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.4.2012 10:52:26   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR

Vprašanje lahko zastaviš tudi našim strokovnjakom, sem prepričana, da boš dobila uporaben nasvet. Najdeš jih tukaj:
http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov

Pa ja.....čista reklama Erodate.si strani in oni bodo šli spraševat vaše strokovnjake....

Namen so že dosegliuser posted image .....je že šlo verjetno vsaj pol ženskega foruma RR prečekirat, kaj Erodate.si stran je......polovica od njih pa se je prijavila, da bo kontrolirala svoje može tam.....in mogoče kateri stran postane celo zanimiva......ker vse mamice vseeno nimajo izpopolnjenega družinskega in seksualnega življenja......

Tudi na drugih forumih se namreč pojavlja čisto identičen post, le da ga piše "prevarana" sestra z istimi besadami v 1. osebi....samo na nekaterih forumih je cenzura delala in so izbrisali Erodate.si.....user posted image

Definitivno nateg......

< Sporočilo je popravil liliana -- 4.4.2012 10:53:33 >

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?