|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je noseča?!!
1.4.2012 13:51:56   
jonn
pozdravljeni!
moja punca jemlje kontracepcijske tabletke in ob spolnih odnosih uporabljava še kondom.vendar ga enkrat nisva ampak je kljub temu jemala tabletke.menstruacijo je dobila,vendar jo je imela le 4 dni.običajno jo ima sedem dni in ni bila tako močna kot ponavadi.po menstruaciji nisva imela spolnih odnosov.veliko hodi tudi na vodo.test nosečnosti je učiraj pokazal -.ima tudi napihnjen trebuh.a je vseeno možnost da je noseča?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je noseča?!!
1.4.2012 13:56:28   
ZARA
Če sta v dvomih naj gre dat kri in bosta takoj vedela.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu jonn)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2012 13:58:24   
benika
Ne, ni noseča.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2012 15:13:49   
hmm...
Zelo velika verjetnost, da ni noseča.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2012 22:32:36   
sarcy91
user posted image Pozdravljene,

sem nova na forumu. Tudi mene zanima vaše mnenje.Zadnjo menstruacijo sem imela 3.3. cikel imam na 24-28 dni. Dne 14.3. sva z partnerjem imela nezaščiten spolni odnos. Po enen tednu sem občutila jutranje slabosti, ki se sedaj z dnevi stopnujejo. En dan pred predvideno menstruacijo sem kupila test za nosečnost, ki je pokazal negativno. Naslednji dan sem dobila močne krče nato sem še isti dan zvečer začela rahlo krvaveti. Moram rečti,da je moja menstruacija obilna in da to krvavlenje ni bilo niti malo podobno mojemu mesečnemu perilu. Krvavlenje je trajalo 6 dni vendar v zelo majhnih količinah(ponavadi uprablajm vložek ter tampon skupaj. Med tem sem bila še vedno v dilemi če sem ali nisem noseča zato sem kupila dva testa (First sign). Po 10 minutah sem zagledala v okencu za razultat rahel user posted image  ki se je videl samo na svetolbi v obliki neke sence. Sedaj sem zmedena. Imam skoraj vse znake nosečnosti....slabo mi je že 3 tedne prsi me bolijo vsak dan in ta okus v ustih....... Opazila sem, da mi nekatere jedi ne teknejo več.

Danes sem naredila še enkrat test (babychack) in je odločno pokazal - user posted image . Nevem kaj si naj mislim ali kaj naj pričakujem. Ali je možno, da se je test zmešal? oz. kakšna je možnost da sem noseča?

Lp

(odgovor članu jonn)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2012 19:41:15   
cebela2
men je FS pokazal že parkrat konkreten + pa ni blo nič iz tega . .tako da jaz mu nebi verjela . . še posebej če ti je potem babychack pokazal -
če hočeš bit pa 100% kupi CB.
Srečno

(odgovor članu sarcy91)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2012 19:49:46   
benika
Po enem tednu po spolnem odnosu se ne pojavljajo znaki nosečnosti, lepo vas prosim. Pojdi na pregled krvi, bo najbolj ziher.

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2012 22:09:18   
sarcy91
no danes sem naredila CB in se je plus naredil še prej kot v kontrolnem okencu vendar samo nekaj sekund. To pomeni da sem noseča?user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2012 19:04:20   
abubabu

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy91

no danes sem naredila CB in se je plus naredil še prej kot v kontrolnem okencu vendar samo nekaj sekund. To pomeni da sem noseča?user posted image

Kako to misliš samo nekaj sekund? Je potem izginil ali kaj? Ker to pa prvič slišim...
Če je bil + in je ostal si definitivno noseča.

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu sarcy91)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2012 9:07:38   
LittleSun
Ali se je naredil samo nekaj sekund prej, ali je samo nekaj sekund bil in potem izginil?
Pri moji prvi nosečnosti, se je testna črtica pojavila takoj, bi rekla istočasno s kontrolno, seveda ostala in naš škrat šteje že 4 letauser posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2012 14:57:16   
sarcy91
naredil se je nekaj sekund prej......vendar sem potem naredila še digitalen test nosečnosti in je pokazal negativno. Sem bila prejšni teden pri svojem ginekologu na pregledu pa mi je rekel da je maternica zelo debela in da je možna nosečnost zato me je poslal na kri. Jutri morem spet na pregled in potem bom izvedla če sem ali nisem. No moja menstruacija pa mi zdaj zamuja 3 dni.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2012 18:05:51   
naty_87
oj.

Sem nova na forumu. Bi vas prosla če mi poveste svoje mnenje. Zadnjo M sem imela 30.3. Potem sem 13.4. mela rahlo krvavitev ki je trajala 2-3dni. Trebuh imam zelo napet že 10 dni, pa v spodnjem delu trebuha čutim rahel pritisk. Prsi me ne bolijo, pa tudi nobenih slabosti nimam.aja, pa še križ me boli. Sem pa pred 4-5 dnemi delala test CB ki mi je pokazal slabo viden +. Sem pa delala včeraj first sign pa je bil negativen. Kakšne so možnosti da sm noseča?
user posted image  mam za dobit 27.4

(odgovor članu sarcy91)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2012 18:42:46   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: naty_87

oj.

Sem nova na forumu. Bi vas prosla če mi poveste svoje mnenje. Zadnjo M sem imela 30.3. Potem sem 13.4. mela rahlo krvavitev ki je trajala 2-3dni. Trebuh imam zelo napet že 10 dni, pa v spodnjem delu trebuha čutim rahel pritisk. Prsi me ne bolijo, pa tudi nobenih slabosti nimam.aja, pa še križ me boli. Sem pa pred 4-5 dnemi delala test CB ki mi je pokazal slabo viden +. Sem pa delala včeraj first sign pa je bil negativen. Kakšne so možnosti da sm noseča?
user posted image  mam za dobit 27.4

naty_87 če ti je CB pokazal plusek, potem verjetno si nosečka ja. Drugače, če pa ne moreš čakat do 27.4. pa ti jaz predlagam, da pojdi na krvni test pa boš razblinila vse dvome. Pa srečno!

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu naty_87)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2012 18:48:01   
naty_87
se bom potrudla počakat še te tri dni..........joooojj upam da bo user posted image .

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2012 14:52:12   
Amteja
Pozdravljene punce...
sicer sm nova na vašem forumu...in tako kot ve delava na + že leto pa neki...vmes sem sicer zanosila...ampak zaradi pregrade se ni obneslo...tako da sm imela histeroskopijo s katero so mi odstranli pregrado in zdej od novembra delamo na user posted image ampak do zdej še nič user posted image ...ampak se ne damo:))

naty_87...zelo čudno da ti je CB pokazal + tolko prej, pa frst sign nič....namreč FS ti pokaže ko je hormon pri oz nad 10....CB pa od 50 in več....tako da kvečjemu ti bi moral pokazat prej FS kot CB...bo res treba počakat 27.4

(odgovor članu naty_87)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.4.2012 15:20:03   
sarcy91
no zdaj pa več nič ne razumem......krvni  test je pokazal da nisem noseča :(. vendar nisva obupala vem da se bo zdelo čudno ampak spolni odnos sva imela 21.4. in 22.4. bi morala prit menstruacija a je ni ! Danes je 5. dan ko je nimam še....in vem da je je še za test prehitro vendar si močno želim otroka. Spet sem kupila FS  in pokazal je user posted image  še prej kot v 5 minutah kar se mi prej nikoli ni dogajalo....no kmalu po testu sem začela tako rahlo krvavet. Vendar je kri sluzasta in temno rjava in jo je tako malo da se je ne opazi. Krče imam iste kot da se bo vsak čas zlilo iz mene. Ima katera podobne izkušnje? Pomagajte prosm......

Hvala vam za vsak odgovor pa velik sreče !user posted image

(odgovor članu Amteja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2012 13:50:54   
Amteja

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy91

no zdaj pa več nič ne razumem......krvni  test je pokazal da nisem noseča :(. vendar nisva obupala vem da se bo zdelo čudno ampak spolni odnos sva imela 21.4. in 22.4. bi morala prit menstruacija a je ni ! Danes je 5. dan ko je nimam še....in vem da je je še za test prehitro vendar si močno želim otroka. Spet sem kupila FS  in pokazal je user posted image  še prej kot v 5 minutah kar se mi prej nikoli ni dogajalo....no kmalu po testu sem začela tako rahlo krvavet. Vendar je kri sluzasta in temno rjava in jo je tako malo da se je ne opazi. Krče imam iste kot da se bo vsak čas zlilo iz mene. Ima katera podobne izkušnje? Pomagajte prosm......

Hvala vam za vsak odgovor pa velik sreče !user posted image

sarcy91 jah če krvni test je pokazal da nisi noseča...pol verjetno nisi...ker hormon bhcg se najprej zazna v krvi in šele potem v urinu.
Tako da je krvni test zanesljivejši od urinskega.
Zakaj tebi kaže urinski test pozitivno pa res mi ni jasno..
kaj pa pri krvnem si imela kake vrednosti?

(odgovor članu sarcy91)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.4.2012 17:07:46   
sarcy91
am ta krvni test je bil narejen prej......po tem sva imela še spolni odnos 2 dni pred menstruacijo ki mi je zaostajala 5 dni potem sem delala test za nosečnost (FS) in je bil pozitiven 2x....potem pa še BC in je bila črtica komaj opazna.....zdaj krvavim že 4 dan po presledkih vendar danes več nimam krčev....tega je vse skup zelo malo tlko da je nekaj. nevem no =// nočem bit ponovno razočarana

(odgovor članu Amteja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?