|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmedena
24.3.2012 23:01:29   
Anonimen
zivjo..imam eno vprasanje.vceraj zjutraj sem naredila test baby check in je bil pozitiven.(vceraj bi morala dobitiuser posted image ).potem sem opazila rahlo kravavitev in odsla do svoje ginekologinje in je rekla da je sluznica hormonsko spremenjena in da se oglasim cez dva tedna in dobila sem dabroston.potem sem danes popldne naredila test first sign in je bil zal negativen.trenutno nimam pojma kaj naj si mislim a sem ali nisem user posted image ..ginekologinja ni nic rekla ali je nosecnost ali ne.jutri ponovim test z prvim jutranjim urinom.ali se je kateri ze zgodilo kaj podobnega..?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmedena
25.3.2012 7:24:59   
butt3rfly
men se je zgodilo, da sem naredila 3 različne teste (na dan pričakovane M, M+2 dni in M+4 dni) in so bili vsi pozitivni, začela sem krvaveti, šla v bolnico, kjer so me pregledali ter naredili še 1 test, ki je bil negativen. dejali so, da je šlo ali za kemično nosečnost (pride do oploditve, test pokaže +, vendar se jajčece ne vgnezdi, zato pride do M) ali pa enostavno nisem bila noseča in so testi reagirali na kakšen drugi hormon, zato so pokazali pozitivno. svetujem ti, da pač upoštevaš navodila tvoje ginek., mogoče ponoviš test čez par dni. kaj drugega tak ne moreš narediti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2012 13:31:32   
Anonimen
no da povem,da sem danes test ponovila z prvim jutranjim urinom in je bil pozitiven,ampak rjavega izcedka imam pa prevec da je kr priteklo vn.tko da nevem kaj bo iz tega..

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2012 13:46:53   
Jasmina 85
živijo

Glede na to, da ti je prvi test pokazal +,verjamem da si noseča. Zelo majhna možnost je da bi test pokazal + pa nebi bila. Prej test pokaže - pa si noseča, kot pa obratno. Si pa tudi kar hitro naredila test (glede na menstruacijo) in je ta drugi mogoče manj občutljivi na hormonske spremembe v urinu in je zato bil negativen.

Želim ti vse dobro

lp

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2012 13:49:10   
Jasmina 85
dodam še samo da je krvavitev lahko posledica vgnezditve, z ultrazvokom je pa še bilo malo prekmalu, da bi ginekologinja lahko vidla točno kaj se dogaja. Čez 2 tedna bo pa vse jasno vidno tudi z ultrazvokom.

(odgovor članu Jasmina 85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2012 18:26:52   
astrid1
Sama imam rjav izcedek že en mesec, pa jutri stopam v deseti teden. V 6 tednu pa sem zelo krvavela, sem mislia, da je že vsega konec. Najprej so rekli, da je kriv maternični vrat, nato da krvavim iz maternice, ker sem že bolj stara. Nosečnost pa se zaenkrat kljub težavam še vedno drži.
Upanje vedno ostaja pri teh izcedkih.

(odgovor članu Jasmina 85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?