|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pokončni sesalec...spet...
21.3.2012 15:02:33   
pelin
Pred kratkim se nam je pokvarili sesalec....ta klasičen electroluxov...dal je skozi svega i svašta, sedaj pa je revež fuč....ker imamo stanovanje s sto in enim pragom, robom in stopničkami, ne pride v poštev noben od teh sesalcev, ki veselo sami šibajo po stanovanju...bi pa zelo rada končno nabavila pokončni sesalnik, ker mi je tisto vlečenje sesalca in zatikanje po stanovanju, ves čas najedalo živce...Rada bi imela pokončni sesalnik, vendar ne akumulatorskega, ker so baje v večini slabši kot tisti na kabel...Vem, da se je o tem že dosti pisalo, vendar vsak dan pride na tržišče kaj novega in vsak dan kakšna gospodinja kaj novega potuhta....Prosim za izkušnje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pokončni sesalec...spet...
21.3.2012 15:09:35   
thaiss
mi imamo takega in smo zelo zadovoljni

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2012 15:20:12   
HANYBANY
jaz prisegam na vorwerka, imam enega starega čez 20 let, še vedno delujočega, in pa enega novega starega 1 leto, zadovoljna zelooo

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2012 15:23:05   
thaiss
jaz bom tudi imela vorwerka...ko bom velika user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.3.2012 15:40:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.3.2012 15:41:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2012 15:42:33   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

men je tale super user posted image

takega ima moja tašča, in je zelo zadovoljna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2012 15:55:57   
pelin
oj...hvala za odgovore...tudi jaz poznam tale vorwerk....tašča ga ima, pa se mi zdi prava zverina.... precej težak , da ne govorim kako ti tudi fino obteži denarnico user posted image sicer ga moja tašča ne da za noben denar ( enkrat je celo rekla, da bo šel prej tast od hiše kot ta sesalec, ker se je nekaj surlal da je predraguser posted image )....všeč so mi takšni ala" metulj", ker se mi zdijo lažji in zgledajo tako bolj spretnejši za uporabo...ugibam...priznam na to se spoznam kot zajec na boben....samo res fuuul rabimo sesalec...takšen zaresen...konkreten...in uporaben za vsak dan...imamo pač mini živalski vrt v hiši ( mačka in pes) in je ta škatla pri nas žal nujno zlo....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
21.3.2012 16:15:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2012 16:42:50   
Lejči
Novi Vorwerki so lahki in fajn okretni user posted image

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
21.3.2012 16:45:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2012 16:51:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

AAaaa .. samo tega ne user posted image ... smo ga imeli pa je tak klump, da sem ga po enem letu z največjim veseljem v kanto zabrisala. Ko ni v uporabi, mora vedno nekam prislonjen stat, ker sam ne stoji pokonci, ko sem ugasnila motor, je obvezno en kup prahu padlo nazaj dol, kamenčkov premera cca. 1mm ni bil sposoben posesat ... skratka živ obup ... zdaj imamo enega Gorenjevega, ki ga za seboj vlečeš pa sem že tudi čisto živčna, ker zelo slabo sesa, in da ne omenjam vseh obutanih vogalov ... za generalke mi pa v.d. tašča posodi vorwerka in moram rečt, da je to moj sanjski sesalec in ko bom velika si ga bom kupila ... pa tudi te tanovi modeli so veliko lažji od tistih prvih in super gibljivo glavo imajo na navadni metli s katero res v vsak vogal prideš, pa sam stoji in ne rabi bit prislonjen user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2012 17:05:21   
pelin
No...sem vedela, da bo slej kot prej prišlo do tega, da me boste zmešaleuser posted image ...sem se že čisto zagrela za tista dva predlagana...pol pa takole...hja ...verjamem da enim paše enim ne....tudi Vorwerkec mi je všeč...posebej če so ta novejši bolj izi in mini...sam če je pa tako draaaaaaaaag....jaz ga hočem imet pa zdaj in ne ko bom veliiika....mogoče bomo prodal psa in mačka in za tisto kupil Vorwitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2012 17:15:48   
Anonimen
Čisto verjamem ... no potem če si cincala med tema dvema, potem raje tistega Elektroluxa nabavi, ker tale hoover je res živ obup. Sem se pa zadnjič zezala, da je pa sedaj res zadnji čas da se poročiva, da si bom za poročno darilo lahko vorwerka zaželela user posted image

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2012 20:12:40   
susica
tudi jaz sem imela tega rdečega hooverja in sem ga tudi jaz z veseljem zabrisala proč, sesal je slabo, sploh prah po laminatih, kar me je pa najbolj jezilo je to, da je moral bit vedno nekam prislonjen in tam je vedno ostal flek rdeče barve, obupno je puščal barvo na steni ob vsakem najmanjšem dotiku.
ko smo se odločali za nakup novega sesalca sem se tudi jaz zagrela za stoječega po izkušnji z tem rdečim hooverjem sem prešaltala nazaj na navadni sesalec in tega ne dam za noben denar, res ne :)
vso srečo pri nakupu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.3.2012 8:26:19   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

AAaaa .. samo tega ne user posted image ... smo ga imeli pa je tak klump, da sem ga po enem letu z največjim veseljem v kanto zabrisala. Ko ni v uporabi, mora vedno nekam prislonjen stat, ker sam ne stoji pokonci, ko sem ugasnila motor, je obvezno en kup prahu padlo nazaj dol, kamenčkov premera cca. 1mm ni bil sposoben posesat ... skratka živ obup ... zdaj imamo enega Gorenjevega, ki ga za seboj vlečeš pa sem že tudi čisto živčna, ker zelo slabo sesa, in da ne omenjam vseh obutanih vogalov ... za generalke mi pa v.d. tašča posodi vorwerka in moram rečt, da je to moj sanjski sesalec in ko bom velika si ga bom kupila ... pa tudi te tanovi modeli so veliko lažji od tistih prvih in super gibljivo glavo imajo na navadni metli s katero res v vsak vogal prideš, pa sam stoji in ne rabi bit prislonjen user posted image

jaz ga imam od marca lani, zaenkrat je super, v uporabi vsak dan. Ne vem kateri model si imela, ampak ta naš stoji samostojno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.3.2012 21:37:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

jaz ga imam od marca lani, zaenkrat je super, v uporabi vsak dan. Ne vem kateri model si imela, ampak ta naš stoji samostojno

Imela sem istega samo v modri barvi in ni variante, da bi stal samostojno. Samo prislonjen na zid, kjer je vedno puščal modre rajse user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2012 9:12:17   
thaiss
se pravi da je moj eno čudno čudo ki stoji samouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.3.2012 7:57:33   
*bubi*
ZPS ima "dneve odprtih vrat" in so vsi testi odklenjeni in na vpogled. Imajo obširen primerjalnik sesalnikov....

grem jaz tudi pogledat, katerega bi si omislila.  user posted image

BTW: koliko pa sploh stane Vorwerk? samo navadna krtača, za tepihe in ne vem kaj še ne potrebujem...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.3.2012 8:22:27   
*bubi*
pokončnih žal ni v primerjalniku user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.3.2012 12:30:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
BTW: koliko pa sploh stane Vorwerk? samo navadna krtača, za tepihe in ne vem kaj še ne potrebujem...

Nazadnje sem slišala, da naj bi bila osnovna metla okoli 600€, samo pomoje se s predstavnikom lahko kaj zdilaš ...

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
24.3.2012 21:33:04   
ZmajTolovaj
Mi mamo nekaj podobnega kot metulj in men je zakon. Ampak jaz imam stanovanje 90m2 parketa, brez tepihov in česa podobnega, za to je idealen. Mim grede mal posesaš pod mizo, ko tamali naredijo raztur, pa za po kotih prah sesat vsak dan, krasn no. Hiter, okreten, cenovno dostopen in samostoječ user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.3.2012 21:58:12   
pelin
mmm... something for me I thinguser posted image ...bo res treba nekaj nabavt...tole letanje z navadno metlo po hiši ni za nikamor...hvala vsem za nasvete...

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?