|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Viktorji 2012: RTV umaknila posnetke spor...
20.3.2012 12:13:49   
katipi
Čist fajn je blo! Še bolj bi jih morali...user posted image
Na referendumu bom pa ZA...pa ne zaradi oddaje. user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.3.2012 12:54:24   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No ja, svoboda govora ali vsiljevanje mnenj v vsaki oddaji, tudi razvedrilni.,.., ne paše.

danes je poštar prinesel cerkvena oznanila in v nedeljo imajo po maši igrico

v počastitev materinstva in očetovstva-DOBESEDNO!! in to ni propaganda!!
user posted image
če katera dvomi ji lahk pogleda na e oznanila!

Kje se to pogleda?
Sem pogledala BTW v tvoje albume in me nekaj zanima... kako naredis gel svecke? Krasne so!!

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.3.2012 13:29:47   
alda
Frodo ti na zs dam link !
Naredim jih pa ..na zs! da ne bo kdo mislil, da delam reklamo user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.3.2012 15:23:12   
kalbo
Največji hec od vsega pa je, da se te budale ne zavedajo, da ne živimo več v srednjem veku in da obstaja svetovni splet, kjer si je zarad njihove cenzure stvar ogledalo še več ljudi, kot bi si sicer, tko čisto iz golega firbca. Hvala bogu za youtube.user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
20.3.2012 16:10:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
20.3.2012 16:13:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.3.2012 16:42:22   
Vijoličarka
Po mojem osebnem okusu mi ne gre skupaj pridreditev Viktorji in podeljevanje nagrad z drugimi štosi, karkšnimikoli. Skratka, vsa pozornost bi morala biti usmerjena v dobitnike nagrad.

Ne gre mi tudi skupaj izražanje kakršnihkoli političnih stališč na taki prireditvi.

Ampak, kot sem že rekla, to je moj oseben okus in 'De gustibus non est dispuntandum.', kot so vedeli že ljubi Rimljani.

Viktorji niso prva in tudi ne zadnja prireditev, ki jo prenaša TV Slovenija, kjer so nastopajoči izrabili priliko in izrazili svoje mnenje o kakšni aktualni zadevi.

Če prav razumem, je zdaj največji problem 'uboge manjšine', da mnenje, ki je bilo izraženo na tej prireditvi, 'ni pravo'. Hja, se je že kakšna maša prenašala na TV Slovenija in g. Rode je znal bo taki priliki res kakšno krepko povedati. No, zdaj je pa zadeva obrnjena.  Malo demokratične strpnosti, prosim.

Bi prosila za odpuščanje, ker ateisti se nikjer ne zbirajo pri maši, niso organizirani in se morajo pač znajti.

Hočem povedati, da mi sploh ni všeč, kar se je zgodilo, ampak rjovenje tipa 'mi smo ubogi drugorazredni državljani', mi ni prav nič bolj pri srcu. Sploh, ker gre za zelo pogumno manjšino, katere glavna skrb je vtikanje v zasebne zadeve drugih in kratenje pravic otrokom, za katere se delajo, da ne obstajajo.  

Tudi predvolilni molk ni bil kršen, ker ta se začne 24 ur pred volitvami.

Zelo mi je žal, ker se spet samo premlevajo eno in iste stvari, pa sovraštvo, pa... skratka, vse negativno. Kdo in zakaj pa je prejel Viktorja, pa sploh ni pomembno.

Mislim tudi, da oddaja sploh ni vplivala na mnenje tistih, ki se bodo v nedeljo podali na volišča.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.3.2012 17:42:19   
Pilar
Mene je pa veliko bolj zmotilo izražanje...razno fafanje in podobne besede.. To pa je meni kretenizem.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.3.2012 18:37:09   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: alda
če katera dvomi ji lahk pogleda na e oznanila!

kje to vidis?

imaš zs

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.3.2012 19:43:27   
Daschi
Lado je bil car. Edini, ki zna še kaj drugega, razen delat se norca iz politike.
Vsi ostali pa .. glede na njihovo razsežnost kulturniškega izražanja, že zdavnaj bi morali ukinit ministrstvo za kulturo. A to smo plačevali? Bruh.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.3.2012 23:05:59   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Lado je bil car. Edini, ki zna še kaj drugega, razen delat se norca iz politike.
Vsi ostali pa .. glede na njihovo razsežnost kulturniškega izražanja, že zdavnaj bi morali ukinit ministrstvo za kulturo. A to smo plačevali? Bruh.

Zdaj imamo kulturni molk......

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.3.2012 10:06:00   
alda
Tako:dvema puncama sem poslala link od e.novic,kjer se vidi propaganda, tako, da ne bo katera mislila, da si vse izmišljujem, le da blatim čistost RKC,
zato več ne bom posredovala linka, !
Če hoče katera naj sama vtipka kako faro, pa mislim, da jih bo našla več in ne le to našo!

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?