|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PEČ na pelete!
17.7.2012 7:24:01   
Tutan
1 tona - 200€ - za cca 1 mesec -> o kakšni kvadraturi ve to? user posted image

(odgovor članu simonav)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.10.2013 11:16:24   
matevzp2
Pri nas smo kupili peč na pelete znamke Biawar. Z nakupom sem zelo zadovoljen, saj pri kurjavi na pelete bistveno privarčuješ denar.
Kupili smo jo prek te firme: http://www.tersus.si/
LP Matevž

(odgovor članu simonav)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.10.2013 13:19:45   
Julija08
Cena palet je mislim da od 170-250€ za tono....je pa ful odvisno tudi od kvalitete...ene so ful zanič.

Je bil zadnjič objavljen test ZPS

http://zps.si/okolje/energija/test-lesni-peleti.html?Itemid=321

Sestra kuri na tole že cca 7 let in sta ful zadovoljna...porabita cca. 3 tone na leto (ampak gre za manjšo kvadraturo - cca. 70m2) je pa stara, neizolirana hiša.
Mi bomo drugo leto menjali in mislim, da pri nas bi šlo 5-7 ton (glede na to da ogrevamo 2 štuka + manjšo kletno garsonijero).

Me pa malo skrbi kako bomo te palete privlekli do hiše, ker imamo tako ozek dovoz, da tovornjak ne pride do hiše :( :( a pripeljejo tudi s kakšnim mini tovornjačkom?

(odgovor članu matevzp2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.10.2013 14:05:21   
gsatalema
Tudi mene malo zanima zadeva z temi peleti....
Tast je znal povedat, da baje vedno, ko kupiš pelete moreš na novo nastavit peč... ( če ne dobiš enakih) in ta nastavitev pride cca.90€... Je to res? Drugače porabi cca. 2000l kurilnega - če malo špara, koliko v razmerju bi bilo peletov?

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.10.2013 9:11:45   
maychi
Razmerje olje:peleti, je približno 1:2.
Se pravi 2000l olja je cca 4000 tone peletov, kar znese približno pol manj.

Julija, pelete lahko kupiš tudi v vrečah po 15 kg. Ni nujno, da ti jih pripeljejo v "razsutem" stanju, ker
v tem primeru moraš imeti dovolj velik zalogovnik, kamor ti jih nasujejo.

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.10.2013 17:34:00   
leilani
mi smo nabavili peč pri http://www.gipo.si/si. imamo jo že 3 leta in smo zadovoljni.

pelete nabavimo v 15kg vrečah...za 130m2 porabimo cca 5-6 ton, hiša ni izolirana...pelete kupujemo poleti, ker so cenejši, jih je pa potrebno ''naročit'' oz rezervirat...

(odgovor članu maychi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.10.2013 8:42:21   
gsatalema
Kaj pa z nastavitvijo peči? user posted image

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.10.2013 21:46:43   
leilani
mi kupujemo vedno iste pelete oz. od začetka že iste...kolikor vem, ne spreminjamo vedno nastavitev...razen ko zaženemo ponovno peč (poleti mamo bojler na elektriko) pregledamo nastavitve...

ne vem zakaj bi bilo potrebno vedno znova nastaviti peč? a v smislu, če ne kupuješ vedno istih peletov?

mi kupujemo te http://www.profiles.si/lesni_peleti.php...po testu ZPS so med boljšimi, kar sm na hitro preletela zgoraj dani link...

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.11.2013 17:05:56   
Lukka
Mi imamo v Sloveniji peč na pelete. Pravzaprav moji starši. Uredili so predlani zadevo in to VRHUNSKO. Je pa delal en mladec z Gorenjske. Realtivno ugodno in zelo kvalitetno. Ne bom mu delal reklame, če pa kdo želi, pa lahko piše na zasebno sporočilo in priskrbim telefonsko številko.

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?