Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem naredila test prezgodaj? 15.3.2012 11:41:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Definitivno prehitra. Počakaj malo! Jaz sem delala 2 dni pred predvideno M pa je bil -, na dan, ko bi morala prit pa je bil +. Ne prehitevaj.
|
|
|
|
RE: Sem naredila test prezgodaj? 15.3.2012 11:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
pa saj ti more pokazati črtice dva dni po oploditvi jao....
|
|
|
|
RE: Sem naredila test prezgodaj? 15.3.2012 11:44:35
|
|
|
|
čiba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pa saj ti more pokazati črtice dva dni po oploditvi jao....
|
|
|
|
RE: Sem naredila test prezgodaj? 15.3.2012 12:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj res??? Zakaj imajo testi navodila? Med drugim piše, da se dela test en dan po zaostanku M. Jaz lahko razumem da je nekdo nestrpen, pa dela test dan, dva prej, ko je že možnost, da kaj pokaže, pa še to se lahko izkaže za nenatančno in lahko povzroči nepotrebne skrbi, en teden pred M pa ni nujno niti da je že prišlo do vgnezditve, kaj šele da bi kaj pokazalo. Me zadnje čase prav spravi ob živce,da je vedno več punc, ki ne vedo osnovnih stvari o človeškem teselu in njegovem delovanju. Kako bodo potem imele in vzgajale otroka? Se opravičujem avtorici teme za moj komentar, vendar sem vsakič znova presenečena, da se takšna vprašanja pojavljajo.
|
|
|
|
zaostala menstruacija 19.3.2012 13:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, s fantom se nama je namreč zgodilo, da sva na moj ovulacijski dan končala v meni. Zadnjo menstruacijo sem imela 16.2, naslednjo bi pa morala imeti 15.3, ki pa je ni in ni. Prsi imam natečene, občutek kot da bom zdaj zdaj dobila menstruacijo (krci itd.)- a ta zaostaja sedaj že 5 dan, kar pa se mi še ni zgodilo. Nisem v nikakršnem stresu, sem pa tudi naredila test, četrti dan zaostanka menstruacije (baby check mini) in je pokazal negativno. Ali katera ve kaj bi se lahko dogajalo, medicinska sestra mi je namreč rekla, da testi se ne zmotijo. Prosim za pomoc, hvala
|
|
|
|
RE: zaostala menstruacija 21.3.2012 20:43:15
|
|
|
|
Taddy78
|
Naredi še kak drugi test...
|
|
|
|
RE: zaostala menstruacija 22.3.2012 8:48:46
|
|
|
|
krogec
|
če menstruacije še ni, pokliči svojo ginekologinjo in se posvetuj z njo, ali pa pojdi na krvi test (v LJ ga lahko narediš v Adrialabu na Parmovi), ki je še bolj natančen kot urinski
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.