Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj jogurte, hrenovke ... 2.9.2005 16:24:10
|
|
|
|
urška
|
jogurtke po 6 mesecu, pomembno mi je bilo to da so gosti, ker drugače mu je vse steklo kar mimo ust. najbolj mu je teknil pa fruhtszwerge. ja jagodnih pa kiwijevih nismo do enga 11 meseca jedla.
hrenovke po enem letu
govedino tam okoli 10 meseca.
drugače pa toplo priporočam Veliko paparico za male papavčke. Super kuharica!!!
|
|
|
|
Kdaj jogurte, hrenovke ... 2.9.2005 16:40:51
|
|
|
|
Annny
|
Lepo pozdravljena,
ta živila mu daj ČIM KASNEJE, nekaterih raje nikoli.
Hrenovke, jogurti, keksi..polno aditivov, konzervansov..zadnji dve živili vsebujeta veliko sladkorja ali sladila..veliko teh dodatkov je rakotvornih in so dovoljeni samo še pri nas, drugje v EU pa prepovedani.
Goveje meso vsebuje razne hormone ipd..
Joj, če imaš možnost kje kupiti domačo zelenjavo, meso, mleko, potem zgrabi to priložnost z obema rokama.
Jaz svoji punčki kuham izključno domačo hrano, čim manj kupljenega. Tudi v mestu se da vse to kupiti na bio tržnici.
Moje mnenje.....
Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2005 17:06:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kdaj jogurte, hrenovke ... 2.9.2005 18:17:06
|
|
|
|
CatJa
|
V celoti se strinjam z ijo-1. Jan pravzaprav mesa do enega leta niti ni hotel jesti. Hrenovk ni jedel se nikoli in mislim, da jih se dolgo ne bo. Je dovolj druge izbire, da bi mu morala ravno to dajat. Keksi in druge sladkarije pa samo obcasno.
LP
|
|
|
|
Kdaj jogurte, hrenovke ... 2.9.2005 18:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz se strinjam, predvsem s tistim, kar je zapisano o jogurtih.
V resnici velja ravno nasprotno - naši jogurti so veliko bolj naravni od tistih s tujine. Pri jogurtih, proizvedenih v Sloveniji, zelo redko zaslediš konzervanse, umetne arome in druge E-je. Navadni jogurti pa so sploh brez vseh dodatkov. Lahko jim seveda dodaš doma zmiksano sveže ali prekuhano sadje.
V tujini so jogurti, tudi navadni, praviloma polni konzervansov, gostil, barvil,... Trajnost takih jogurtov je več tednov, pri nas pa nekateri zdržijo samo nekaj dni.
Je pa dovolj pogled na deklaracijo.
p.s. Poudarek je na "v Sloveniji narejeni jogurti" in ne "v Sloveniji prodajani jogurti". Fruktzverge (ali kako se že napiše) je poln E-jev!
|
|
|
|
Kdaj jogurte, hrenovke ... 2.9.2005 21:06:14
|
|
|
|
urška
|
Veste kaj če so stvari v mejah normale....tud najbolj domača stvar je škodljiva, če jo je preveč! pa je pomembno kateri e-ji so v hrani
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2005 21:15:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kdaj jogurte, hrenovke ... 2.9.2005 21:39:47
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Naša je pri 6-ih mesecih začela jesti gosto hrano. Od takrat je vse...meso, hrenovke, fruhcwerge, jogurte... PA je še vedno živa in zelo zdrava. Kakšni E-ji, da no. Par let nazaj ni nobeden vedel za E-je pa so ravno tako živeli kot danes....mogoče še bolje, ker niso bili tako obremenjeni s hrano.
|
|
|
|
Kdaj jogurte, hrenovke ... 2.9.2005 21:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, Cukerček, no, saj bi si lahko mislila. Pa vendar sem nekako upala, da bom enkrat šla na bio tržnico v Naklo in se navdušila nad njo. No ja, najbrž se ne bom.
|
|
|
|
Kdaj jogurte, hrenovke ... 3.9.2005 20:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Cukerček, če te nezdrava hrana ne ubije, še ne pomeni, da je zdrava. Za aditive se pa ve že veliko več kot par let. Ko bom imela čas, bom poiskala raziskovalno nalogo sošolke na podiplomcu in pripopala nekaj raziskav o tem, kakšen vpliv imajo določeni aditivi. Če se ne motim, je navedeno natanko od enega E-ja do drugega, kakšen vpliv ima na telo.
Tudi to, da bio hrana na tržnicah nima nobene kontrole, in da je vse prej kot bio, je znano že veliko let. Kolikor vem, je edina resno kontrolirana blagovna znamka blagovna znamka biodinamičnega društva, ki se prodaja pod imenom Demeter.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.