Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima katera slumber bear ? 12.3.2012 13:21:06
|
|
|
|
cilla
|
U, to pa tudi mene zanima Spomnim se, da so kakih 15 in več let nazaj to oglaševali na italijanski TV in me je že takrat firbec.... anyone?
|
|
|
|
RE: Ima katera slumber bear ? 12.3.2012 14:40:12
|
|
|
|
neli365
|
No ker recimo zvok sesalca ali sušilca za lase otroka ful pomiri, tu pa je še bolj podoben zvok kot v maternici tako da bi moralo to delovat, mi sesamo vsak večer, ko ima kolike in pomaga.
|
|
|
|
RE: Ima katera slumber bear ? 19.3.2012 19:38:08
|
|
|
|
Sončica66
|
Mi ga imamo.... super je! Podnevi zaspimo ob poslušanju melodij, zvečer in ponoči pa ob poslušanju zvokov maternice. Obstaja pa še zvok valov in šum (kot sneg na tv), lahko pa tudi kaj posnameš 20 sekund dolgo. Nam je medvedek super! Tudi nisem najbolj verjela, dobila sem ga za darilo in moja lubica se neverjetno umiri in zaspi v parih minutah...
|
|
RE: Ima katera slumber bear ? 21.3.2012 13:51:25
|
|
|
|
jajcka
|
Tudi jaz razmišljam o nakupu, pa ne vem, kako je potem, ko ga nehaš uporabljat? Kdaj je dovolj? Ker nekega dne se mora navadit zaspat brez medvedka in se bojim, da bomo imeli težave z "odvajanjem". Pa a res ni kakšnega sevanja v njem,, ali pa kaj podobnega? Zato naj se še najde katera z svojo izkušnjo, bi bilo fajn. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?