Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaradi goste hrane zavračanje mleka 10.3.2012 9:35:42
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Če je mlečne kašice, jogurte in skute naj bodo to njeni mlečni obroki. Pa mleko v pire, špinačo,...
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2012 15:06:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zaradi goste hrane zavračanje mleka 11.3.2012 21:00:47
|
|
|
|
julijka11
|
moj ( 7m ) je tudi tak; se sicer podoji čez dan 2x, ampak zelo na hitro in bolj za žejo...prav čaka obrok gh....nadoknadi pa vse ponoči, ker se doji v drugi polovici tudi na 2h jaz mu zvečer naredim mlečno kašico z mojim mlekom, k sadju mleka ne dodajam, k zelenjavi tudi ne več, ko se bo nehal dojiti ponoči, si bom pa še za zajtrk izbrizgala mleko; v tej starosti (7m) mi je pediatrinja rekla, da sta dovolj dva mlečna obroka
|
|
|
|
RE: zaradi goste hrane zavračanje mleka 12.3.2012 10:09:29
|
|
|
|
Ajra RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnyulch pozdravljeni, naša dojenčica je stara pol leta. z uvajanje goste hrane smo začele kar zgodaj (pri štirih mesecih), in sicer po nasvetu zdravnika, zaradi povečanega delovanja refluksa. Problem je v temu, ker noče več piti mleka. Niti zjutraj. Ne spije niti 10 ml. Kakšen nasvet kaj naj strotim glede tega? Poskusila sem ji dat piškote z mlekom, ampak te kašice noče :). V naprejse zahvaljujem za odgovore, lp Vprašaj tole strokovnjakinjo za prehrano malčkov, vedno da zelo uporabne nasvete. Najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mojca-kurent_50
|
|
RE: zaradi goste hrane zavračanje mleka 12.3.2012 22:41:53
|
|
|
|
amon
|
Naša je isto kot tvoja pri 6 mesecih totalno prekinila z mlekom. Samo, da je videla flaško z mlekom, je šla v jok. Pa ni imela refluksa. Kar me je še dodatno morilo, je bilo to, da ni marala mlečnih kašic, ma nič od niča, ne domačih ne kupljenih. Gosto hrano pa je rada jedla. Ni bilo druge kot v hrano dodajat sladko in kislo smetano, maslo, sirčke. HB za jogurte, ker vsaj te je imela rada, tiste navadne s 3,2 maščobe. Zdaj pri drugi se počasi ponavlja ista zgodba, s tem, da tudi GH ne mara preveč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?