|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako uspavate 3 letnike?
14.3.2012 19:33:43   
sazi
Čez dan (doma) ne hodi spat že več kot pol leta (v vrtcu spi).
Zvečer v postelji 6-letnika preberemo zgodbico, potem pa vsak v svojo sobo. Starejši zaspi brez problemov, 3-letnica pa še večkrat pokliče nazaj - za ponovno pokritje, za malo vode, za zamenjavo spalne igrače...
Zapsi pa izredno pozno (nikoli pred pol deseto, pa četudi gre 1 uro prej v postelo - pač večkrat pokliče nazaj.

(odgovor članu Mipka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.3.2012 12:28:48   
lily32
Čeprav je tema uspavanje, se bom kar navezala in bi vas vprašala:

A ko enkrat zaspijo, spijo mirno in sami celo noč ali se še vedno občasno zbujajo in jih morate it pogledat, če se odkrivajo in obračajo, zbujajo zaradi sanj ipd.?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.3.2012 13:16:29   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

A ko enkrat zaspijo, spijo mirno in sami celo noč ali se še vedno občasno zbujajo in jih morate it pogledat, če se odkrivajo in obračajo, zbujajo zaradi sanj ipd.?

Jaz ga grem obvezno pogledat preden grem spat, da ga še enkrat polupčkam user posted image , ponoči pa ne hodim k njemu, ker zelo mirno spi, razen če pokliče, kar je pa zelo redko. Glede pokrivanja oz. odkrivanja me ne skrbi, ker ima vrečo.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.3.2012 13:20:56   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Jaz ga grem obvezno pogledat preden grem spat, da ga še enkrat polupčkam user posted image , ponoči pa ne hodim k njemu, ker zelo mirno spi, razen če pokliče, kar je pa zelo redko. Glede pokrivanja oz. odkrivanja me ne skrbi, ker ima vrečo.

Pri nas čisto isto. user posted image Preden grem spat obvezno čeking, pa še v vrečo ju dam ker raje zaspita izven nje. Ponoči spita mirno, le tamala občasno pokliče za lulat.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.3.2012 14:09:51   
Anonimen
Pri nas isto. Preden grem spat jo grem prečekirat, če se je kaj odkrila in to je to. Če me kaj rabi me pa itak pokliče, samo to je redko. Je pa do drugega leta in pol imela nočno klicanje in stokanje. Zaspala vedno bp, samo od polnoči naprej pa na par ur v luft. HB je to obdobje mimo user posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
15.3.2012 17:28:01   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Je pa do drugega leta in pol imela nočno klicanje in stokanje. Zaspala vedno bp, samo od polnoči naprej pa na par ur v luft.

user posted image Pri nas je trenutno tako in čakam, da bo minilo, zato tudi sprašujem, kakšne so vaše izkušnje. Kakšna noč je OK, a je bolj izjema. Kliče, stoka, se obrača in spi v vznožju ...

Hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.3.2012 8:13:16   
marjetica8

Je pa do drugega leta in pol imela nočno klicanje in stokanje. Zaspala vedno bp, samo od polnoči naprej pa na par ur v luft.

user posted image Pri nas je trenutno tako in čakam, da bo minilo, zato tudi sprašujem, kakšne so vaše izkušnje. Kakšna noč je OK, a je bolj izjema. Kliče, stoka, se obrača in spi v vznožju ...

Hvala za odgovore.

uf mi tole zveni znanouser posted image Pri nas sicer zdej, če res ni kake lune al pa da ni kej bolan, hvala Bogu spimo s prebujanjem 1-2krat na noč...smo pa tudi mi skoraj 2.5 let prestokali in se kotalili po postli - vse, samo spat neuser posted image

Kako se uspavamo: čez dan največkrat ne gre več spat. Če je ultra utrujen, gre v svojo postlo, se uleže in zaspi. Če pa ni dost utrujen, je kakršenkoli trud da bi ga uspavali zamanj...Zvečer mamo pa proceduro: zobke pucat, tuš, pižamca, knjigica, postla. Potem se v postli še malo pocrkljava, vsak dan moram zapet iste tri pesmiceuser posted image in potem mu dam lupčka, grem ven in on zaspi.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.3.2012 8:47:51   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

Hvala za odgovore.

uf mi tole zveni znanouser posted image Pri nas sicer zdej, če res ni kake lune al pa da ni kej bolan, hvala Bogu spimo s prebujanjem 1-2krat na noč...smo pa tudi mi skoraj 2.5 let prestokali in se kotalili po postli - vse, samo spat neuser posted image

Kako se uspavamo: čez dan največkrat ne gre več spat. Če je ultra utrujen, gre v svojo postlo, se uleže in zaspi. Če pa ni dost utrujen, je kakršenkoli trud da bi ga uspavali zamanj...Zvečer mamo pa proceduro: zobke pucat, tuš, pižamca, knjigica, postla. Potem se v postli še malo pocrkljava, vsak dan moram zapet iste tri pesmiceuser posted image in potem mu dam lupčka, grem ven in on zaspi.

A veš, da pri nas isto? user posted image Najprej 2 kratki pravljici (vedno isti), potem pa 2-3 pesmici (včasih na eno pozabi in sta samo 2), ampak vedno ene in iste in še v istem vrstnem redu si morajo slediti. user posted image

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.3.2012 22:16:31   
marjetica8

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

Hvala za odgovore.

A veš, da pri nas isto? user posted image Najprej 2 kratki pravljici (vedno isti), potem pa 2-3 pesmici (včasih na eno pozabi in sta samo 2), ampak vedno ene in iste in še v istem vrstnem redu si morajo slediti. user posted image

Ma to je hecno - zgleda je ena faza...ka naš se ponavlja ku pokvarjena plošča - tud drgač vedno gleda ene in iste risanke na youtubu, sploh noče drugih, kljub temu da ma izbiro, in tole zvečer je isto - skoz isto in to že več ko pol leta...da se jim ne zrola...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?