Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 9.3.2012 20:39:00
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotty4 Zanima me če imate otroke cepljene proti klopnemu meningitusu. Malo me je pač strah tveganja o cepivu, po drugi strani pa me je strah, da bi bil klop res okužen, če bi ga slučajno dobili. Mi smo cepili.
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 9.3.2012 20:39:15
|
|
|
|
sazi
|
Lani smo dali vsi 4-je čez prvi dve dozi, letos pride tretja, potem pa obnavljanje na nekaj let.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 9.3.2012 20:40:51
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Lani smo dali vsi 4-je čez prvi dve dozi, letos pride tretja, potem pa obnavljanje na nekaj let. Mi letos ze obnavljamo...
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 9.3.2012 21:04:36
|
|
|
|
Najaa
|
Tavečja hčerka je ja, tamala pa še ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2012 21:36:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 9.3.2012 21:42:58
|
|
|
|
marjetka1975
|
Naš bo cepljen takoj, ko dopolni 1 leto, ko bo cepljen tudi proti ošpicam. Mam kolegico, ki preboleva meningitis in tega tud slučajno ne privoščim svojemu otroku.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 9.3.2012 23:16:01
|
|
|
|
LuLu
|
Mi smo cepljeni. Čakamo na 3. dozo... Vedno imaš + in - v celem svojem dolgem življenju. Lahko se nonstop pogovarjaš o tem ali pa nekaj narediš. Ali cepiš, ali pač ne... Odločiš se...
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 10.3.2012 21:20:48
|
|
|
|
takotako
|
Cepljeni vsi razen tamale. Jo pa bomo takoj k dopolni 1 leto.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 10.3.2012 21:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
S tamalo sva obe cepljeni, moj se ima pa namen cepit.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 11.3.2012 13:47:51
|
|
|
|
Rožica I
|
Na koliko let pa obnavljate cepljenje? Mi smo se namreč cepili in pri prvem cepljenju so rekli, da je treba obnoviti na 5 let. Ko smo prišli po 3. cepivo, so le- to dobo skrajšali na 3 leta. Zdaj pa vedi ...
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 11.3.2012 16:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Baje je na 3-5 let, čeprav pravijo, da je bolj priporočljivo na 3 leta ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?