Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Jaz nimam pojma o nikomur in me tudi ne zanima. Če pa že po kakšnem naključju o kom kaj zvem, hitro pozabim. Imam pravo cedilo v možganih za trače Tudi imen si ne zapomnim, še obrazov ne, tako da če mi kdo o kom govori, velikokrat nimam pojma, o kom teče beseda, in potem, ko to osebo vidim, itak ne vem, kaj sem vse o njej izvedela Moja svakinja in moja naj frenda sta pa živ radio in leksikon o vseh in vsakomur ... mi je včasih prav žal, da si nič ne zapomnim, ker te dve pa res vesta vse od št. spodnjic do stanja na TRR (no, to ravno ne, dosti pa ni stran od resnice) o nekom - ne vem, kako, ampak evo, obvladata. Ja jaz imam tudi eno tako osebo v družini. To je žena od svaka, ona je v vasi cca 3-4 leta, pa ve ful stvari o ljudeh iz vasi, med tem, ko jaz še tega kdaj ne vem o kom sploh govori, pa sem tle 10 let. Ma jaz si to razlagam s tem, da je ona prihaja iz vasi, jaz pa iz bloka, pa očitno ma to v krvi. Pa nej, mene ne moti, sam na živce mi gre, ko mi o kom kaj razlaga, jaz pa sam kimam, ker celo litanijo mislim samo na to, kdo hudiča in iz katere bajte bi to sploh bil, kaj mi govori pa tak preslišim.
|