|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna sem,...
24.2.2012 11:28:10   
Anonimen
Pozdravljene,

Ne vem če ta tema spada sem pa bom vseeno napisala, lahko pa se prestavi če ni v pravi temi.
Zanosila sem po IVF postopku. Vstavili so mi dva zarodka. Po Pušenjakovih izračunih sem danes noseča 6t2d. Problem je nastal da ko sem se danes zjutraj zbudila se nisem počutila nosečo. Tudi prsi me ne bolijo več. Prej so me tako bolele da ponoči nisem mogla spati danes pa kot da bi nekdo odrezal. Enostavno se ne počutim nosečo.
UZ imam šele nasledno sredo in mi ne preostane drugega kot da počakam.
Hotela sem samo nekomu povedat da sem žalostna in da me resnično skrbi.
Hvala ker ste me brale.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna sem,...
24.2.2012 11:30:37   
sonček33
Anonimna, glavo gor! Nič obupavat. Črne misli stran. Te razumem, tudi sama sem prvič zanosila z ICSI ... skrbi je vedno dovolj, ampak jih je kar nekako treba odrint.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2012 11:44:24   
Katy78
Oh, ne obupaj. Jaz nikoli nisem imela izrazitih nosečniških znakov, tiste, ki sem jih pa imela, so pa kmalu izginili, niti se v nosečnosti nikoli nisem počutila kaj bistveno drugače, kot sicer, vsaj dokler ni trebušček že tako velik, da te ovira pri vsakodnevnih opravilih. user posted image Kar pogumno. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2012 11:45:30   
Katy78
Aja, glede bolečih prsi - okoli 8. ali 9. tedna so me tako bolele, da sem morala ponoči nositi modrček, potem pa so od danes na jutri nehale boleti, pa je bilo vse ok.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2012 12:31:39   
butt3rfly
no, boleče oz. neboleče prsi pa res niso merilo, če je nosečnost uspešna ali ne. mene v tej nosečnosti niso niti 1x bolele prsi (sem v 12. tednu), v prejšnjih dveh pa kr močno. nato pa kot da bi odrezal se je čez noč vse skupi končalo. tudi mene je zelo skrbelo, da ni kaj narobe. pa se je vse lepo izšlo. svetujem ti, da se ne greš sama na sebi dohtarja in da ne sklepaš predčasno. lepo počaki do pregleda, da vidiš kako in kaj.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2012 14:09:23   
Aleda
Anonimna, tudi jaz sem zanosila v postopku IVF-ICSI. Od začetka sem imela boleče prsi ampak so tako kot pri tebi kar naenkrat postale neboleče pa je bilo vse vredu. Je bilo več obdobij v nosečnosti, ko me je bilo strah a je vse vredu ali ne.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2012 14:20:11   
simona84
Ne obupat....sem v 39.tednu nosečnosti in če te lahko potolažim, jaz še danes, če ne bi brcalo notri v trebuščku ne bi vedela da sem noseča, nikoli nobenih težav, nobenih bolečin, slabosti in niti nobenega nosečniškega trebuščka nimam, sem skoraj ista kot sem bila pred nosečnostjo, tako da kar glavo pokonci in srečno vnaprej..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2012 14:29:06   
Anonimen
Tudi jaz se počutim podobno kot ti, ANONIMNA. Končno nam je IVF uspel, vstavili so mi 2 zamrznjenčka in v ponedeljek 20.2. je krvni test potrdil, da se je prijelo. Danes pa je 5 dan od testa in jaz se počutim vedno bolj "ne-noseča". Povrhu vsega pa sem se danes zbudila še z nekim čudnim izcedkom, sluz pomešana z rjavimi pikicami (nitkami) in tudi ko si vstavim utrogestan, opazim bolj rjavkasto obarvano sluz... Ma, sploh ne vem, kaj naj naredim. Pa tako sem se veselila. UZ imam komaj naslednji pon. 5.3.... Zmešalo se mi bo tacajt...

(odgovor članu simona84)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2012 18:24:16   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,

Ne vem če ta tema spada sem pa bom vseeno napisala, lahko pa se prestavi če ni v pravi temi.
Zanosila sem po IVF postopku. Vstavili so mi dva zarodka. Po Pušenjakovih izračunih sem danes noseča 6t2d. Problem je nastal da ko sem se danes zjutraj zbudila se nisem počutila nosečo. Tudi prsi me ne bolijo več. Prej so me tako bolele da ponoči nisem mogla spati danes pa kot da bi nekdo odrezal. Enostavno se ne počutim nosečo.
UZ imam šele nasledno sredo in mi ne preostane drugega kot da počakam.
Hotela sem samo nekomu povedat da sem žalostna in da me resnično skrbi.
Hvala ker ste me brale.

Vprašaj za nasvet, za mnenje tole super ginekologinjo, te bo pomirila. Vprašanje ji zastaviš anonimno, hitro odgovori: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
24.2.2012 18:45:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajra RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2012 23:29:48   
hmm...

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

obe anonimni - drzim pesti za vaju! user posted image

Tudi jaz!user posted image user posted image

Poročajta.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2012 11:32:57   
Mimona29
Je ze kaj znanega?

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?