Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 24.2.2012 12:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Clearblue digital z indikatorjem zanositve sem jaz kupila v lekarni, stane pa enako kot Clearblue digital, to je 8,90€.
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 24.2.2012 15:00:06
|
|
|
|
tix
|
jao kaj vse pogruntajo
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 24.2.2012 18:38:38
|
|
|
|
MissTerious
|
Pove tudi, v kakem položaju je prišlo do oploditve, temperaturo ozračja takrat, itd? V vsakem primeru....srečno bodočim mamicam in multi-mamicam!
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 31.3.2012 15:15:33
|
|
|
|
Spranka
|
jaz sem ga kupila prejšni teden. No nam je že pokazalo sedaj pa za potrditev da vidim koliko časa :)
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 11.4.2012 15:28:37
|
|
|
|
Shana86
|
Hej punce! Mogoče neučakano in trapasto vprašanje, ampak nekatere take pač smo, ko komaj čakamo na detece :) Na tem testu piše, da je 3 dni pred M zanesljiv v 86%. Je katera par dni pred pričakovano M delala test, ji je pokazal minus in pozneje vseeno ugotovila, da je noseča? Vseh odgovorov bom vesela :) Lp, firbec fuL
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 11.4.2012 16:41:24
|
|
|
|
TEJAR
|
jaz sem naredila test 3 dni pred pričakovano ker so bli vsi nestrpni, pokazal je takoj , sedaj je to dete staro že 4 leta :)
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 12.4.2012 10:27:11
|
|
|
|
Shana86
|
Čestitam Zdaj pa naj hitro še ena napiše, da se ji je pokazal grd debel minus, potem je čez par dni ponovila in zagledala plus
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 12.4.2012 11:27:24
|
|
|
|
buubikaa
|
Ali je to 1000% zanesljivo??
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?