|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi s papirji za porodniško
1.9.2005 21:06:13   
chips
Živjo!Se še nič kaj ne znajdem na tej novi strani oz. obnovljeni strani,ampak mislim da bo šlo!!
In sicer me zanima naslednje:
Na polah ki jih neseš potrditi delodajalcu(ena je potrdilo delodajalca ,druga pa je ko ti vpišejo plače).
Ali moram prej vpisati od kdaj do kdaj me ne bo in kaj bom koristila (porodniški dopust,dopust za nego in varstvo otroka) ali to potem Izpolnejo na CSD???
Če moram sama izpolnit kako pa naj napišem od kdaj do kdaj me ne bo??
Pri ginekologu dobiš samo list kdaj imam PDP.
Imam dva datuma in sicer 30.10. in 5.11. mislim da bo upošteval drugega.
Jaz bom nesla na firmo kr prazne pole pa bom vidla če mi jih bodo vseeno potrdili ,ostalo mi bodo pa tako na CSD dopisali?!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.9.2005 21:10:46   
AKŠ
ojla....meni so vse izpolnili drugi..nekaj delodajalec in nekaj na CSD-ju. Ne se obremenjevati - vse ti bodo uredili....

tudi sama skačem okoli glede teh papirjev in če je kaj do sedaj manjkalo so me na to opomnili in kr sami dopisali.....

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2005 21:13:03   
chips
AKŠ kako si si dala te takce tu gor ,jaz sem jih prej imela zdaj pa ne vem kako jih dati gor??

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2005 21:17:07   
NinaŠ
Obkrožiš oboje (porodniški dop. in dop. za nego in varstvo), od kdaj do kdaj to traja bi pa jaz prej poklicala na CSD in prosila naj mi izračunaj točno, glede na moj PDP, da boš znala izpolnit. Če ti bo pa delodajalec pripravljen izpolniti in požigosati pole brez teh datumov (itak bo potem dobil tud odločbo o nastopu porodniške in dop. za nego in varstvo), boš pa prihranila stroške za telefonski klic in to izpolnila potem na CSDju ob oddaji papirjev.

Pred izpolnjevanjem pa vsekakor počakaj na "uradno" obvestilo o PDP, ki ti ga izda tvoj G (jaz sem ga dobila ravno včeraj).

LP

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2005 21:24:51   
kati1
ojla

najprej ti mora G določiti PDP in to napisati na Priloga S1. Potem se ti odločiš ali greš 28 ali 42 dni pred PDP na porodniško; torej imaš začetek porodniške in konec, ki je točno čez 12 mesecev. Sicer lahko to dopišeš ti ali pa na CSD. Obzrazce na Nego in varstvo otroka pa boš itak morala kasneje dopilnit (po rojstvu otroka), ker moraš vpisat EMŠO in datum rojstva.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2005 21:31:07   
chips
Ja saj to vem da mi mora dar+ti G. tisto potrdilo .To dobim jutri ko imam pregled,samo da vem da ne bom slučajno zastonj hodila v firmo bom šla prej kr na CSD bo boljše ,potem pa v firmo.
Kako pa naj moj napiše točen datum kdaj bo koristil očetovski dopust??Kaj ste ve napisale??

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2005 21:45:51   
NinaŠ
Jaz sem (pri Anžetu - imam že izkušnje ) oddala papirje za očeta brez datumov in se dogovorila, da jih dopiše kasneje, po rojstvu (itak si nekaj dni v porodnišnici, oče pa mora javiti koriščenje očetovskega dopusta najkasneje 3 dni (mislim da) pred nastopom - če ga bo začel koristit po tvojem prihodu iz por. se ravno izide).

LP

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2005 23:21:20   
kati1
men so rekli da naj prinese (najkasneje) tisti dan ko nastopi očetovski dopust ... sej drugače itak ne gre, če želi bit doma takoj na začetku.

lp, K

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2005 14:12:21   
Andy13
Punce, a lahko začnem z urejanjem vse dokumentacije 18.10., PDP pa imam 30.11.?
To bi naredila namreč zato, ker bom 18.10. dobila septembersko plačo, ki bo šla v osnovo.

Thanks!

Lp, Andy

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2005 16:03:20   
kati1
Andy13

Po mojem mnenju lahko ... če greš 28. dni prej na porodniško ... ni nobenih zadržkov, da takrat urediš - si pa parvzaprav prej lahko vse pripraviš

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.9.2005 12:35:23   
Andy13
kati1,

najlepša hvala. Tako bom tudi naredila.

Lp, Andy

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......