Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Problemi s papirji za porodniško 1.9.2005 21:10:46
|
|
|
|
AKŠ
|
ojla....meni so vse izpolnili drugi..nekaj delodajalec in nekaj na CSD-ju. Ne se obremenjevati - vse ti bodo uredili....
tudi sama skačem okoli glede teh papirjev in če je kaj do sedaj manjkalo so me na to opomnili in kr sami dopisali.....
|
|
|
|
Problemi s papirji za porodniško 1.9.2005 21:13:03
|
|
|
|
chips
|
AKŠ kako si si dala te takce tu gor ,jaz sem jih prej imela zdaj pa ne vem kako jih dati gor??
|
|
|
|
Problemi s papirji za porodniško 1.9.2005 21:17:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Obkrožiš oboje (porodniški dop. in dop. za nego in varstvo), od kdaj do kdaj to traja bi pa jaz prej poklicala na CSD in prosila naj mi izračunaj točno, glede na moj PDP, da boš znala izpolnit. Če ti bo pa delodajalec pripravljen izpolniti in požigosati pole brez teh datumov (itak bo potem dobil tud odločbo o nastopu porodniške in dop. za nego in varstvo), boš pa prihranila stroške za telefonski klic in to izpolnila potem na CSDju ob oddaji papirjev.
Pred izpolnjevanjem pa vsekakor počakaj na "uradno" obvestilo o PDP, ki ti ga izda tvoj G (jaz sem ga dobila ravno včeraj).
LP
|
|
|
|
Problemi s papirji za porodniško 1.9.2005 21:24:51
|
|
|
|
kati1
|
ojla
najprej ti mora G določiti PDP in to napisati na Priloga S1. Potem se ti odločiš ali greš 28 ali 42 dni pred PDP na porodniško; torej imaš začetek porodniške in konec, ki je točno čez 12 mesecev. Sicer lahko to dopišeš ti ali pa na CSD. Obzrazce na Nego in varstvo otroka pa boš itak morala kasneje dopilnit (po rojstvu otroka), ker moraš vpisat EMŠO in datum rojstva.
|
|
|
|
Problemi s papirji za porodniško 1.9.2005 21:31:07
|
|
|
|
chips
|
Ja saj to vem da mi mora dar+ti G. tisto potrdilo .To dobim jutri ko imam pregled,samo da vem da ne bom slučajno zastonj hodila v firmo bom šla prej kr na CSD bo boljše ,potem pa v firmo.
Kako pa naj moj napiše točen datum kdaj bo koristil očetovski dopust??Kaj ste ve napisale??
|
|
|
|
Problemi s papirji za porodniško 1.9.2005 21:45:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem (pri Anžetu - imam že izkušnje ) oddala papirje za očeta brez datumov in se dogovorila, da jih dopiše kasneje, po rojstvu (itak si nekaj dni v porodnišnici, oče pa mora javiti koriščenje očetovskega dopusta najkasneje 3 dni (mislim da) pred nastopom - če ga bo začel koristit po tvojem prihodu iz por. se ravno izide).
LP
|
|
|
|
Problemi s papirji za porodniško 1.9.2005 23:21:20
|
|
|
|
kati1
|
men so rekli da naj prinese (najkasneje) tisti dan ko nastopi očetovski dopust ... sej drugače itak ne gre, če želi bit doma takoj na začetku.
lp, K
|
|
|
|
Problemi s papirji za porodniško 2.9.2005 14:12:21
|
|
|
|
Andy13
|
Punce, a lahko začnem z urejanjem vse dokumentacije 18.10., PDP pa imam 30.11.?
To bi naredila namreč zato, ker bom 18.10. dobila septembersko plačo, ki bo šla v osnovo.
Thanks!
Lp, Andy
|
|
|
|
Problemi s papirji za porodniško 2.9.2005 16:03:20
|
|
|
|
kati1
|
Andy13
Po mojem mnenju lahko ... če greš 28. dni prej na porodniško ... ni nobenih zadržkov, da takrat urediš - si pa parvzaprav prej lahko vse pripraviš
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......