|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tifol ali kaj drugega?
1.9.2005 20:09:37   
Nasy
Vem, da sem nekoč na forumu zasledila, da obstaja še nekaj, ne samo tifol, kot folna kislina. Zato vas prosim, če mi lahko napišete še 1x
Hvala pupe
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tifol ali kaj drugega?
1.9.2005 20:45:08   
emaa
mislim, da je v centrumu tudi folna kislina

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tifol ali kaj drugega?
1.9.2005 22:23:15   
mika
Jaz sem namesto folne kisline-tablet jedla temnozeleno zelenjavo, ker si zdravniki vsakih nekaj let premislijo in naenkrat odsvetujejo, kar so pred kratkim priporočali.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tifol ali kaj drugega?
1.9.2005 23:09:07   
pot
ena malenkost je tudi v Duovitovih Memo pastilah. in sicer v 1 pastili je 100ug (nevem kaj je ta Ug? ostalo je pa v mg, razen vitamina B12). notri je polno enih vitaminov.
v tifolu pa je 0,4mg folne kisline.
sem kaj pomagala? upam.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tifol ali kaj drugega?
2.9.2005 7:43:20   
Tayda
Jaz sem v prvi nosečnosti jedla FEMIBION vendar se spomnim, da se ga kasneje ni dalo dobiti v lekarnah...

lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tifol ali kaj drugega?
2.9.2005 8:54:03   
MarijaPo
Naj povem, da pri tistih 100 ug-jih, ki jih omenja nasapot ne gre za U, temvec za grsko crko mi (napise se jo tako kot u, le da ima spredaj se repek), mi pomeni mikro in gre torej za 10 na minus 6 (mili je 10 na minus tretjo) torej 400 mikro gramov je 0,4 mili gramov in 0,0004 gramov...

Sicer pa je enaka kolicina folne kisline (kot v tabletah Tifola) v tabletah Zentrum vitaminov.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tifol ali kaj drugega?
2.9.2005 15:55:45   
jasny
Jaz pijem FOLIC plus, ki ima poleg folne kisline še kalcij in vitamin D. V paketku pride 90 tablet, na dan pa se jih popije 3, pri obroku. Stanejo okoli 2000 sit.

LP

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tifol ali kaj drugega?
3.9.2005 15:09:26   
baguSka
Centrum tablete, cedevita, voda Zala, brokoli, špinača pa še in še je tega.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tifol ali kaj drugega?
4.9.2005 9:29:55   
betula
Večinoma priporočajo Tifol, sicer pa je tudi v Kalcipanu N ter v raznih vitaminskih napitkih folna kislina.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tifol ali kaj drugega?
5.9.2005 19:51:46   
kepica81
jest pa jem Tifol in zraven se spinacko

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tifol ali kaj drugega?
5.9.2005 20:17:42   
sazi
Ponekod piše, da naj bi folno kislino jemale vse do konca tretjega meseca. Tiste, ki ste noseče že dalj časa, ali še jemljete te dodatke, ali ste že nehale?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.