Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Lahko se samo zabava, moja oba sta to delala. Ampak , meni je tudi skoraj srce stalo, ko pa me sin res ni slišal, ko sem šepetala. Pa testiram nekaj časa, potem pa dr. da ga naroči na ORL... ampak, srečna, da je dr. prvo posumla na vse nahode, in vneta ušesa, zamašen nos,... in potem je kak teden pihal skozi nos tako močno, da bi ga razneslo in špricanje fiziološke in operila v nos, večkrat na dan... pa so se ušesa odmašila. Sem pa v tistem času bila tako nesrečna, ker sem samo upala, da ni kaj hujšega. Mi dostikrat odmeva stavek v glavi, ki mi ga je mama enkrat rekla: "Bog ne daj, da se otroku zgodi to, kar mama misli." Lulu, mi smo zdaj na tem ... prejšnji teden se mi je začelo dozdevat, da me tamala ne sliši in sem najprej posumila na to, da se pač dela, ker ji tako bolj ustreza ... samo potem sem pa izvedla test, pri katerim sem točno ugotovila ali me sliši ali ne: pritihotapila sem se ji za hrbet, recimo 2m stran od nje in jo s tihim glasom vprašala, če bo bombonček ... no pa me ni slišala ... sem klicala P in prvo kar me je vprašal, je če je kaj prehlajena in ko sem pritrdila, je rekel naj fino spiramo nos s fiziološko in da ima verjetno zamašene eustahijeve cevke in da za to slabše sliši ... da naj se pa pridemo pokazat, če se pojavijo bolečine v ušesku oz. če se sluh ne povrne. Torej sedaj že dober teden intenzivno čistimo nosek, prehlada ni več, samo sluh pa še vedno ni tak kot bi moral biti ... koliko časa je pri vas trajalo, da je prišlo do izboljšanja?
|