Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Klomifen - ni ovulacijske sluzi 12.2.2012 16:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljena, nisem strokovnjak bi ti pa predlagala da se o tem posvetuješ z G. in ne amaterji, sto ljudi sto čudi. gre se za otroka ne za klepet. ( pa brez zamere, ne želim biti nesramna, sm pač takega mnenja, mogoče pa obišči novega ginekologa :) :) .
|
|
|
|
RE: Klomifen - ni ovulacijske sluzi 13.2.2012 10:19:10
|
|
|
|
Ajra RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: tybysy Lepo vas prosim za pomoč! Imam PCOS in skoraj nimam ovulacij (in menstruacij). Prvič sem "čudežno" zanosila (kot se je izrazil endokrinolog) po 18 mesecih, zdaj v drugo pa ne gre in ne gre. G mi je predpisal klomifen. Prvi mesec sem jemala 50 mg 5-9 dan in nisem odreagirala. Drugo rundo sem jemala 100 mg Klomifena (2 tabletki skupaj zvečer 3-7 dan) in sem odreagirala (sicer bolj pozno - 14. dan po zadnjem Klomifenu, to je bil 22. dan ciklusa). Problem je, ker nisem imela popolnoma NIČ ovulacijske sluzi. Vem pa, da je brez tega zanositev otežena. Uporabljala sem sicer gel Pre Seed, vendar ni pomagalo - danes je prišla Malo sem brskala, s čim bi lahko povečala nastajanje ovulacijske sluzi in sem našla: - čaj krvomočnice (ali se pije neprekinjeno cel cikel ali kako?) - velike količine vitamina B6 (vsaj 50 mg) - sem si nabavila na Hrvaškem in bom začela piti danes Kaj še pomaga???? Zdaj tudi ne vem, ali naj pijem Klomifen 3-7 dan ali raje 5-9. G je rekel, da je vseeno - eni predpisujejo tako drugi drugače. Ali naj vzamem obe tabletki skupaj ali eno zjutraj, eno zvečer? To je moj zadnji ciklus s Klomifenom (tretji) in sem čisto živčna... Svetujem ti, da za nasvet vprašaš super ginekologinjo, mag. Virantovo. Sigurno ti bo dala kak uporaben nasvet, odgovori zelo hitro. Tukaj ji lahko zastaviš vprašanje: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10
|
| Stran: [1] |
ZajtrkMichonne RRAli vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?Da (
53%)
Ne (
29%)
Občasno (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!