Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Do kdaj uporaben fredov obroč 9.2.2012 11:13:53
|
|
|
|
Tutan
|
Navaden obroč nikoli ne pride na vrsto, ker je super nevaren. Če uživa v Fredu, potem je rdeč nekje do drugega leta, naprej pa se kupi oranžen. Naš je tulil v Fredu kot zverina, zato smo bili brez vsega nekje do 1,5 leta, ko smo našli rokavčke za te tamale pamže in je užival dalje. V Fredu pa je vedno jokal (se drl na vso moč), čeprav je super zadeva, ampak otroku to težko dopoveš ... Navadnih obročev pa se res raje izogibaj. Pride kakšen trenutek nepozornosti, ko so rokavčki lahko še vedno na svojem mestu, v navadnem obroču se ti pa brez problema obrne oziroma pade ven.
|
|
|
|
RE: Do kdaj uporaben fredov obroč 9.2.2012 11:21:20
|
|
|
|
Najaa
|
Tam do leta in pol. Odvisno tudi od velikosti otroka. Naša prva je bila stara prvo poletje cca 7m in je uživala v njemu, naslednje leto je pa nisem spravila not niti pod razno. Tamala isto. Prvo poletje 5m, nasl. pa ni hotla not.
|
|
|
|
RE: Do kdaj uporaben fredov obroč 9.2.2012 11:54:08
|
|
|
|
rozilu
|
Moja pupa ga je uporabljala dve poletji - oktobra je bila stara 2 leti. Še septembra (al celo okt.) je plavala v njem, potem sem ji pa za nagrado (ker ni jokala v vrtcu ) kupila rokavčke. Se je pa bolj varno počutila v obroču... jaz pa sem tudi bila bolj mirna kot z rokavčki. Ampak naslednje poletlje bo itak že prevelika za tale obroč, mogoče pa res nabavimo oranžnega - se to splača?
|
|
|
|
RE: Do kdaj uporaben fredov obroč 9.2.2012 11:58:02
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz nisem razmišljala o oranžnem, ker že rdečega nista neki ful marali, ko sta bili večji. Rokavčki so jima bili pol zakon. Pa navadni obroč.
|
|
|
|
RE: Do kdaj uporaben fredov obroč 9.2.2012 12:04:46
|
|
|
|
Tašana
|
Aha no pol grem v nakup, ker šteje to, da bo v uporabi še več kot en mesec :) Tutan z navadnim obročem sem pa mislila tistega, ki ima spodaj pripeto mrežico, oziroma križ, da se notri nogice zaustavijo in tako ne more zdrsniti navzdol oz. v vodo
|
|
|
|
RE: Do kdaj uporaben fredov obroč 9.2.2012 12:30:13
|
|
|
|
josephine27
|
mi smo ga redno uporabljali od 4 meseca do enega leta. je bil zelo rad v njem. potem par mesecev ni bil v njem in ko smo šli pri letu in pol v toplice ni maral bit v njem, skoz je neki mrdal in se zvijal. ne vem točno kaj ampak nekaj mu je šlo na živce. smo poskusili pase zdalšat pa je bilo isto. tako je bil potem vrez vsega. ko pa je imel 2 leti smo šli kar na rokavčke in se jih je hitro navadi. sicer pa je ta obroč super stvar če je otrok rad v njem, ga bi na tvojem mestu kupila.
| Stran: [1] |
VodadejziKdaj ste svojim sončkom ponudile za žejo neprekuhano vodo?prej (
56%)
9m (
11%)
10m (
4%)
11m (
2%)
12m (
5%)
po 1 letu (
22%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!