Anonimen
|
Jaz sem rekorderka Zanosila (drugič!) s 107 kg in rodila s 105 , ker mi je bilo slabo od 5. tedna pa do konca, skoz. Do 20. tedna sem še bruhala ko vidra, po 20. tednu nisem več bruhala, samo jedla sem pa samo ribe, meso in solate (zeleno in papriko pa kumare), nič drugega, vse drugo mi je smrdelo za umret, še prav posebej vse sladkarije in jedi iz moke. FUJ!! Prvič sem jedla več, ker mi je bilo tudi dolgo zelo slabo, pa najbolj mi je vleklo na testenine in krvavice, v klombinaciji seveda -O kera beda, ko se zdaj na to spomnim Tretjič je bilo zelo podobno kot drugič, slabo do konca, jedla samo mesnino in kumare, papriko, zeleno solato - še en dan pred porodom sem na oddelku kozlala ko šus, ker sem pojedla en grižljaj (ne kos, en pajs!) enega peciva, ki ga je ena delila Porod je bil sicer vedno CR, vendar planiran (razen prvič!) ker imam zelo velike otroke. Sicer nobenih težav, ne cukra (vsakič 3 x testi zaradi debelosti in velikih otrok), ne pritiska, nobenega otekanja, aktivna do konca. Vse otroke sem zanosila in rodila debela, ker sem taka vse življenje. 1. zanosila 98, se zredila 12 kil (težav sice rnobenih, počutil asem se pa ko nasedli kit!) , po porodu shujšala nazaj na 95 in sekasneje spet "mal" zredila (otrok 4.560 in 57 cm), CR 2. zansoila s 107, rodila s 105, šla ob dojenju na 95, pa spet nazaj (otrok 4.780 in 58 cm, CR) 3. zanosila z 98, rodila s 95, sem še zmer na 95. (otrok 4.800 in 58 cm, CR) Ker je bil to 3. CR, smo "štacuno" zaprli
|