Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Okrasitev torte - pomoč 6.2.2012 18:04:35
|
|
|
|
PinaNina
|
Poglej na
|
|
|
|
RE: Okrasitev torte - pomoč 6.2.2012 18:11:35
|
|
|
|
valči
|
Lahko pa si preko žita Vrhnika naročiš po pošti tičino maso,imajo polkilske pakunge in njihovo črno živilsko barvo v prahu.Potem to zmešaš,pač daš toliko barve,da bo črno,pa ti bo ful lepo prišlo. Pač maso razvaljkaš na škrobu,odstraniš škrob in prekriješ,z masleno kremo obmazano torto. Ti bo po moje nmajlepše izpadlo.
|
|
RE: Okrasitev torte - pomoč 6.2.2012 18:36:54
|
|
|
|
puppa
|
Hvala za ideji! Koliko časa pa traja, da dobim naročeno? Mislim al tičino maso ali jedilno barvo iz Bakecake? Ker se že malo mudi (ja, ja ... saj vem, vse zadnji trenutek).
|
|
|
|
RE: Okrasitev torte - pomoč 6.2.2012 19:00:57
|
|
|
|
StrawberrY
|
Jaz ti lahko povem za Bakecake. Je tako prijazna gospa, ko sem prvič naročala (dopoldne) sem imela takoj naslednji dan doma. Ravno te dni sem spet naročala in ker ene barve ni bilo na zalogi, mi jo je gospa poslala iz svoje zbirke. Tako, da res vse pohvale tej spletni trgovini.
|
|
|
|
RE: Okrasitev torte - pomoč 7.2.2012 8:35:18
|
|
|
|
valči
|
Ja,iz Vrhnike pa traja 2-3 dni,tako da je dlje...
|
|
RE: Okrasitev torte - pomoč 7.2.2012 9:05:02
|
|
|
|
josephine27
|
Lahko pa si preko žita Vrhnika naročiš po pošti tičino maso A to po telefonu naročiš? Ker jaz na internetu ne najdem nič da bi se pri njih dalo kaj naročit.
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?