Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 5.2.2012 21:31:13
|
|
|
|
kajalin*
|
Mogoče so kje iz lesa?
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 6.2.2012 6:12:03
|
|
|
|
caramel
|
Preveri živila v shrambi - moko, čokolado,...
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 6.2.2012 8:15:23
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Mogoče so kje iz lesa? Vse je novo, pa sam po steni se jih najde IZVIRNO SPOROČILO: caramel Preveri živila v shrambi - moko, čokolado,... To sva, tam ni nič, pa itak mam vse zadihtan
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 6.2.2012 10:18:40
|
|
|
|
ajataja
|
Žužki so lahko v lesu tudi če je popolnoma nov les,moka in te stvari pa so tudi v takih papirnatih vrečkah četudi so še original zaprte žužki pridejo not oziroma ven.V tistem prostoru ki jih imaš največ dobro preveri in opazuj od kod prihajajo in kam gredo.
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 6.2.2012 12:00:09
|
|
|
|
naja17
|
V bistvu jih je blo največ v spalnici, k je res čist zadnji nakup Pa da bi ugotovila kaj je to za ena žvauca
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 6.2.2012 12:20:19
|
|
|
|
Hope2
|
O tem je že bilo tu enkrat nekaj napisanega. Ene 2 leti nazaj j etekla debata, sam se več ne spomnim kak se reče tem žužkom. So mm in bele, skoraj prozorne. Lezejo po tleh in po stenah- pa tudi v novih hišah. Mi smo imeli isto, smo se komaj vselili v novogradnjo in že vse polno. Rešli smo se takrat, ko sem zaradi malčka- ki je začel puzat, vsak dan brisala tla z vodo in kisom. Drugače pa resnično več ne vem kakšni so bili predlogi, men j eto bolj po sreči ratalo uničit
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 6.2.2012 14:44:38
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 O tem je že bilo tu enkrat nekaj napisanega. Ene 2 leti nazaj j etekla debata, sam se več ne spomnim kak se reče tem žužkom. So mm in bele, skoraj prozorne. Lezejo po tleh in po stenah- pa tudi v novih hišah. Mi smo imeli isto, smo se komaj vselili v novogradnjo in že vse polno. Rešli smo se takrat, ko sem zaradi malčka- ki je začel puzat, vsak dan brisala tla z vodo in kisom. Drugače pa resnično več ne vem kakšni so bili predlogi, men j eto bolj po sreči ratalo uničit Khm? Naslov teme? Karkoli? Hja nič, bo mojga prčakal ajmr z vodo in kisom
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 6.2.2012 15:06:01
|
|
|
|
Hope2
|
Tole sme našla http://www.ringaraja.net/forum/m_4241653/printable.htm Sam je res treba vztrajat in vsak dan pucat ali pa špricat, pol pa al pozabiš an njih ali pa izginejo . Se spomnim, da takrat nisem hotel z biokillom strašit, ker je mali puzal in lizal tla, pa sme kis izbrala, da še mal razkužim tla, ker mamo tudi psa
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.2.2012 15:11:18 >
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 6.2.2012 15:13:44
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tole sme našla http://www.ringaraja.net/forum/m_4241653/printable.htm Sam je res treba vztrajat in vsak dan pucat ali pa špricat, pol pa al pozabiš an njih ali pa izginejo . Se spomnim, da takrat nisem hotel z biokillom strašit, ker je mali puzal in lizal tla, pa sme kis izbrala, da še mal razkužim tla, ker mamo tudi psa O hvala! In ja, jest mam tud lih zdej enega puzkota, tko da tud ne pride v poštev .
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 17.2.2012 16:13:34
|
|
|
|
carbene
|
Tudi pri nas smo v prejšnjih stanovanjih imeli problem z enimi takimi res mini mini žužki, ki so lezli po stenah. Na koncu se je situacija bistveno izboljšala, ko sem špranje (okoli stikal, vrat, stika parket-stena itd.) fajn našpricala z Biokillom. V novem stanovanju smo to kuro preventivno uporabili že pred vselitvijo in zaenkrat očitno še deluje.
|
|
|
|
RE: Neki minijaturni žužki? 17.2.2012 20:05:34
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Nekateri ne bi tega niti videli, ampak ker se jaz bojim vse golazni, najdem vse . Imava prenovljeno stanovanje, čisto, stene nove, zrihtane v nulo, po njej pa lezejo miniaturne bube, take svetle, skor bele Ne veva niti s kje bi to hodilo, sploh zdej pozimi Se komu sanja kaj bi lahko bilo to pravijo da so žužki vlažnih sten. Dobro kuri pa bodo zginli pa luftaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?