|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neki minijaturni žužki?
5.2.2012 21:23:56   
naja17
Nekateri ne bi tega niti videli, ampak ker se jaz bojim vse golazni, najdem vse user posted image . Imava prenovljeno stanovanje, čisto, stene nove, zrihtane v nulo, po njej pa lezejo miniaturne bube, take svetle, skor bele user posted image Ne veva niti s kje bi to hodilo, sploh zdej pozimi user posted image

Se komu sanja kaj bi lahko bilouser posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 5.2.2012 21:24:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neki minijaturni žužki?
5.2.2012 21:31:13   
kajalin*
Mogoče so kje iz lesa?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2012 6:12:03   
caramel
Preveri živila v shrambi - moko, čokolado,...

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2012 8:15:23   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Mogoče so kje iz lesa?

Vse je novo, pa sam po steni se jih najde user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: caramel

Preveri živila v shrambi - moko, čokolado,...

To sva, tam ni nič, pa itak mam vse zadihtan user posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2012 10:18:40   
ajataja
Žužki so lahko v lesu tudi če je popolnoma nov les,moka in te stvari pa so tudi v takih papirnatih vrečkah četudi so še original zaprte žužki pridejo not oziroma ven.V tistem prostoru ki jih imaš največ dobro preveri in opazuj od kod prihajajo in kam gredo.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2012 12:00:09   
naja17
V bistvu jih je blo največ v spalnici, k je res čist zadnji nakup user posted image

Pa da bi ugotovila kaj je to za ena žvauca user posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2012 12:20:19   
Hope2
O tem je že bilo tu enkrat nekaj napisanega. Ene 2 leti nazaj j etekla debata, sam se več ne spomnim kak se reče tem žužkom. So mm in bele, skoraj prozorne. Lezejo po tleh in po stenah- pa tudi v novih hišah. Mi smo imeli isto, smo se komaj vselili v novogradnjo in že vse polno. Rešli smo se takrat, ko sem zaradi malčka- ki je začel puzat, vsak dan brisala tla z vodo in kisom. Drugače pa resnično več ne vem kakšni so bili predlogi, men j eto bolj po sreči ratalo uničituser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2012 14:44:38   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

O tem je že bilo tu enkrat nekaj napisanega. Ene 2 leti nazaj j etekla debata, sam se več ne spomnim kak se reče tem žužkom. So mm in bele, skoraj prozorne. Lezejo po tleh in po stenah- pa tudi v novih hišah. Mi smo imeli isto, smo se komaj vselili v novogradnjo in že vse polno. Rešli smo se takrat, ko sem zaradi malčka- ki je začel puzat, vsak dan brisala tla z vodo in kisom. Drugače pa resnično več ne vem kakšni so bili predlogi, men j eto bolj po sreči ratalo uničituser posted image

Khm? Naslov teme? Karkoli? Hja nič, bo mojga prčakal ajmr z vodo in kisom user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2012 15:06:01   
Hope2
Tole sme našla http://www.ringaraja.net/forum/m_4241653/printable.htm

Sam je res treba vztrajat in vsak dan pucat ali pa špricat, pol pa al pozabiš an njih ali pa izginejouser posted image . Se spomnim, da takrat nisem hotel z biokillom strašit, ker je mali puzal in lizal tla, pa sme kis izbrala, da še mal razkužim tla, ker mamo tudi psauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.2.2012 15:11:18 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2012 15:13:44   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Tole sme našla http://www.ringaraja.net/forum/m_4241653/printable.htm

Sam je res treba vztrajat in vsak dan pucat ali pa špricat, pol pa al pozabiš an njih ali pa izginejouser posted image . Se spomnim, da takrat nisem hotel z biokillom strašit, ker je mali puzal in lizal tla, pa sme kis izbrala, da še mal razkužim tla, ker mamo tudi psauser posted image

O hvala! In ja, jest mam tud lih zdej enega puzkota, tko da tud ne pride v poštev user posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2012 16:13:34   
carbene
Tudi pri nas smo v prejšnjih stanovanjih imeli problem z enimi takimi res mini mini žužki, ki so lezli po stenah. Na koncu se je situacija bistveno izboljšala, ko sem špranje (okoli stikal, vrat, stika parket-stena itd.) fajn našpricala z Biokillom. V novem stanovanju smo to kuro preventivno uporabili že pred vselitvijo in zaenkrat očitno še deluje. user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2012 20:05:34   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Nekateri ne bi tega niti videli, ampak ker se jaz bojim vse golazni, najdem vse user posted image . Imava prenovljeno stanovanje, čisto, stene nove, zrihtane v nulo, po njej pa lezejo miniaturne bube, take svetle, skor bele user posted image Ne veva niti s kje bi to hodilo, sploh zdej pozimi user posted image

Se komu sanja kaj bi lahko bilouser posted image

to pravijo da so žužki vlažnih sten. Dobro kuri pa bodo zginli pa luftaj.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.2.2012 18:14:58   
Poka
Joj, midva sva imela ene take stvari v bloku - fuj... Vrgla sem dobesedno čisto popolnoma vso hrano stran, vse pomila, pa so prišli spet.

zdaj v novi hiši, pa je posušena in fajn ogrevana, so pa iz ene stvari prišle neke črne še bolj mini stvari... Jaz kupujem polno enih čudnih mok, kin se potem ne porabi sproti in sem v bistvu sama kriva... Moj dobesedno nori.. Sicer mislim, da jih ni več, upam...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?