arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA V IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: bodoča IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Ajmebože, štirje otroci, mož pa išče ljubezen pri drugi ženski. Reva strahopetna. Fuj. Sama sem bila na praktično istem, pred dobrima dvema letoma in sem takrat isto mislila, kak strahopetec neodločen je, da je takoj vrgel puško v koruzo, se ni hotel potrudit za naju... Ampak zdaj vem, da je bilo prav tako, za oba je bolje in ni ga prav obsojat, če se je zaljubil v drugo, razen, če se vsak teden "zaljubi" v drugo. Vem pa da boli, ko hudič On se ni zaljubil takoj, zaljubil se je potem, ko je že postal oče štirim otrokom; štirim, ne enemu. Pri enem še rečeš, ok, to ne gre, mogoče še pri dveh, sploh če prideta eden za drugim. Ampak pri štirih? Tukaj naj bi te že bilo jasno, kako stvari funkcionirajo in da ne rastejo sami od sebe. Iz tega vidika je strahopetec in reva, po moje. Pač kot dedc bi zdržal še nekaj let, da zrastejo in postanejo samostojnejši, ne pa takole (vidim, da je eden star dobrih pet let, za ostale pa ne). Pač v tem kontekstu, zdržiš, ker si odrasla oseba, ne pa da skačeš v druge postelje po tolažbo. V razmišljanju se povsem strinjam z zgoraj napisanim.