|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje naj začnem
5.2.2012 3:45:55   
dalin
pa mi je danes končno povedal,kar sem slutila že 3 mesece,pa sem kar čakala.LJUBI NJO,zaradi nje je pripravljen pusti vse skupaj in iti k njej.ona ima dva otroka,midva štiri.je rekel da me sovraži iz dna duše in da je ne bo izgubil zaradi mene.zdaj mi pa,prosim,povejte kje naj začnem z ločitvijo.je najprej sodišče,csd,.....zmešalo se mi bo

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje naj začnem
5.2.2012 6:07:20   
end1
Glede ločitve ti ne morem nič svetovat, ker se ne spoznam.

Mi je pa hudo to barti in ti želim veliko sreče in poguma. Držim pesti in mirne živce, da se izpelje čimbolj mirno.

Pa še to: Kar me ne uniči; me naredi še močnejšega!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2012 9:25:51   
SMT3
O hudiča no user posted image
Zdaj moraš pogumno naprej.....saj boš zmogla.

Če se bosta ločila sporazumno,bo veliko manj jajc na sodišču.Stipkaj osnovne podatke in na kratko stanje,ter oddaj na vložišče na sodišu.Aha,pa komu bodo pripadali otroci in pa preživnina.Potem pa bosta dobila datum razprave.Na nekaterih sodiščih se kar dolgo čaka.V Kranju je šlo hitro,v dveh mesecih sva dobila ....
Dokler ni to rešeno,ne moreš uveljavljat ne za vrtec,otroški dodatek,.....

< Sporočilo je popravil SMT3 -- 5.2.2012 9:26:35 >

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2012 9:46:28   
Teya D.
user posted image

Upam, da se bo vse razpletlo kot je treba, da bo čim manj terorja.
Ne morem pa verjeti, da je možno v življenju doživeti tudi kaj takšnega.
Ti si torej slutila to že 3 mesece? Torej veš, da se dogaja nekaj na tem že dlje časa ali ti je povedal sam?
Kar zmrazi me user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2012 10:10:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Ti si torej slutila to že 3 mesece? Torej veš, da se dogaja nekaj na tem že dlje časa ali ti je povedal sam?

Prehitra si pri branju in se hitrejsa pri pisanju..vse pise v prvem postu.

dalin, SMT3 ti je napisala kaj v startu naredit, naprej bo slo po korakih. Ti zberi sedaj vse moci, da zase in otroke zagotovis prihodnost, za premlevanje, obzalovanje, solze in ostalo bo se cas. Samo zamislim si lahko kako zelo boli, tako da user posted image in  obilo virtualne podpore ti zelim. Pogumno naprej.

(odgovor članu Teya D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2012 10:16:35   
Anonimen
Ajmebože, štirje otroci, mož pa išče ljubezen pri drugi ženski.  Reva strahopetna. Fuj.

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2012 10:25:46   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Prehitra si pri branju in se hitrejsa pri pisanju..vse pise v prvem postu.

dalin, SMT3 ti je napisala kaj v startu naredit, naprej bo slo po korakih. Ti zberi sedaj vse moci, da zase in otroke zagotovis prihodnost, za premlevanje, obzalovanje, solze in ostalo bo se cas. Samo zamislim si lahko kako zelo boli, tako da user posted image in  obilo virtualne podpore ti zelim. Pogumno naprej.

Res sem hitro prebrala in še v šoku pisala kar odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2012 10:27:27   
amyZ
Pojdi na CSD, ki ureja stvari v primeru če so vmes otroci. Če bosta hotela urediti sporazumno to pomeni, da se morata sporazumno odločiti za ločitev, priložiti sporazum o delitvi premoženja, in potem sporazum o varstvu in vzgoji otrok, o preživljanju otrok in o stikih z otroci. Pri tem pomaga CSD. V vsakem primeru vaju bo sodišče poslalo na CSD, da opravita razgovor, če ga ne, se šteje da ločitev ni sporazumna oz. če ne pride tisti, ki odda tožbo za ločitev, da jo je umaknil. Je pa potrebno sporazum napisati tako, da bo v korist otrokom, če ne ga lahko sodišče zavrne, kar pomeni, da preživnine za vsakega otroka niso premajhne (sploh če je plačilna zmožnost moža dovolj visoka) in da so stiki v korist otrokom.
Upam, da vama uspe brez kakšnih nepotrebnih težav in da se čim hitreje uredi, ker bo tako najbolje za vaju in predvsem za otroke.

Če imaš čas pa lahko malo pregledaš Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, kjer piše o postopkih pri ločitvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2012 12:20:36   
bodoča

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Ajmebože, štirje otroci, mož pa išče ljubezen pri drugi ženski.  Reva strahopetna. Fuj.

Sama sem bila na praktično istem, pred dobrima dvema letoma in sem takrat isto mislila, kak strahopetec neodločen je, da je takoj vrgel puško v koruzo, se ni hotel potrudit za naju... Ampak zdaj vem, da je bilo prav tako, za oba je bolje in ni ga prav obsojat, če se je zaljubil v drugo, razen, če se vsak teden "zaljubi" v drugo. Vem pa da boli, ko hudič user posted image .

Glede ločitve ti je pa že amyZ napisala.

Pa daj si duška zdaj oz. svoji žalosti in jezi, če imaš možnost pustit otroke v varstvu, pojdi h kakšni prijateljici, se joči, pogovarjaj... Samo ne grdo govorit pred otroci o njem.

user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2012 12:26:43   
krtačka

Bi se kar podpisala če lahkouser posted image Zdaj se bo pa še sigurno (predvidevam vsaj) boril za čimnižjo preživnino user posted image

dalin odgovor na vprašanje si že dobila, jz bi samo tebi in tvojim otrokom zaželela vse najlepše v življenju in upam, da se izteče tako da bo najbolje za vasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2012 12:34:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Sama sem bila na praktično istem, pred dobrima dvema letoma in sem takrat isto mislila, kak strahopetec neodločen je, da je takoj vrgel puško v koruzo, se ni hotel potrudit za naju... Ampak zdaj vem, da je bilo prav tako, za oba je bolje in ni ga prav obsojat, če se je zaljubil v drugo, razen, če se vsak teden "zaljubi" v drugo. Vem pa da boli, ko hudič user posted image

On se ni zaljubil takoj, zaljubil se je potem, ko je že postal oče štirim otrokom; štirim, ne enemu. Pri enem še rečeš, ok, to ne gre, mogoče še pri dveh, sploh če prideta eden za drugim. Ampak pri štirih? Tukaj naj bi te že bilo jasno, kako stvari funkcionirajo in da ne rastejo sami od sebe. Iz tega vidika je strahopetec in reva, po moje. Pač kot dedc bi zdržal še nekaj let, da zrastejo in postanejo samostojnejši, ne pa takole (vidim, da je eden star dobrih pet let, za ostale pa ne). Pač v tem kontekstu, zdržiš, ker si odrasla oseba, ne pa da skačeš v druge postelje po tolažbo.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
5.2.2012 13:18:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2012 14:13:21   
amyZ
Dokler ne poznamo ozadja ne moremo sodit. Sicer se tudi meni zdi grozno pustiti 4 otroke in pa potem materi teh otrok reči, da jo sovražiš. To se mi ne zdi fer, ampak ne bi pa sodila tega možakarja. Mogoče si je našel drugo ker sta se z ženo odtujila drug od drugega ali pa kaj takega. To ona in on sama najbolj vesta.
Da bi pa zdaj on nekaj zdržal v družini in bi se vsi pretvarjali kako jim je lepo je pa lahko veliko slabi kot pa če oče gre. Navidezna prijaznost, ljubezen med staršema, ali pa celo to, da ne prikrivata, da se težko prenašata, je veliko težje za otroke kot pa da se zmenita in gresta vsak po svoje. Sama bi raje izbrala, da mož gre, kot pa da otroci gledajo kako vsi trpimo iz dneva v dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2012 15:18:36   
bodoča

IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Dokler ne poznamo ozadja ne moremo sodit. Sicer se tudi meni zdi grozno pustiti 4 otroke in pa potem materi teh otrok reči, da jo sovražiš. To se mi ne zdi fer, ampak ne bi pa sodila tega možakarja. Mogoče si je našel drugo ker sta se z ženo odtujila drug od drugega ali pa kaj takega. To ona in on sama najbolj vesta.
Da bi pa zdaj on nekaj zdržal v družini in bi se vsi pretvarjali kako jim je lepo je pa lahko veliko slabi kot pa če oče gre. Navidezna prijaznost, ljubezen med staršema, ali pa celo to, da ne prikrivata, da se težko prenašata, je veliko težje za otroke kot pa da se zmenita in gresta vsak po svoje. Sama bi raje izbrala, da mož gre, kot pa da otroci gledajo kako vsi trpimo iz dneva v dan.

podpis

In ja, kljub 4 otrokom lahko človek (moški ali ženska) spozna osebo, ob kateri doživi res tisto pravo ljubezen, pa čeprav je prej mislil, da ima to z mamo/očetom svojih otrok.

Ne vem kako je bilo pri njima, ne poznam celotne zgodbe...vsekakor ni fer in prav, da je to naredil kot je (sovražim te ...) ampak, verjetno tudi ni samo on kriv za vse.

mojeustvarjanje

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2012 18:55:01   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

pa mi je danes končno povedal,kar sem slutila že 3 mesece,pa sem kar čakala.LJUBI NJO,zaradi nje je pripravljen pusti vse skupaj in iti k njej.ona ima dva otroka,midva štiri.je rekel da me sovraži iz dna duše in da je ne bo izgubil zaradi mene.zdaj mi pa,prosim,povejte kje naj začnem z ločitvijo.je najprej sodišče,csd,.....zmešalo se mi bo

Tu imaš nekaj informacij kako začeti z ločitvenim postopkom...

http://www.informiran.si/portal.aspx?content=locitev-pogosta-vprasanja&showMenu=1&showRightFrame=1

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2012 21:30:55   
Anonimen

In ja, kljub 4 otrokom lahko človek (moški ali ženska) spozna osebo, ob kateri doživi res tisto pravo ljubezen, pa čeprav je prej mislil, da ima to z mamo/očetom svojih otrok.

Ja, seveda, sploh če skoči iz ene tople postelje v drugo.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2012 9:53:22   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image zate in za vse vas.
Ostani močna, imaš 4 fante okoli sebe.
Obrni se na CSD, prijateljice,....

Srečno, pa oglasi se kako rešuješ user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2012 23:45:34   
Urša
Topel objem zate! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2012 10:41:29   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

V

Sama sem bila na praktično istem, pred dobrima dvema letoma in sem takrat isto mislila, kak strahopetec neodločen je, da je takoj vrgel puško v koruzo, se ni hotel potrudit za naju... Ampak zdaj vem, da je bilo prav tako, za oba je bolje in ni ga prav obsojat, če se je zaljubil v drugo, razen, če se vsak teden "zaljubi" v drugo. Vem pa da boli, ko hudič user posted image

On se ni zaljubil takoj, zaljubil se je potem, ko je že postal oče štirim otrokom; štirim, ne enemu. Pri enem še rečeš, ok, to ne gre, mogoče še pri dveh, sploh če prideta eden za drugim. Ampak pri štirih? Tukaj naj bi te že bilo jasno, kako stvari funkcionirajo in da ne rastejo sami od sebe. Iz tega vidika je strahopetec in reva, po moje. Pač kot dedc bi zdržal še nekaj let, da zrastejo in postanejo samostojnejši, ne pa takole (vidim, da je eden star dobrih pet let, za ostale pa ne). Pač v tem kontekstu, zdržiš, ker si odrasla oseba, ne pa da skačeš v druge postelje po tolažbo.

V razmišljanju se povsem strinjam z zgoraj napisanim.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.2.2012 10:50:12   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

dalin, želim ti veliko moči in poguma.

Če potrebuješ kak nasvet, obrni se na tega psihologa, enkraten je, res. Vedno se posveti vprašanju in prepričana sem, da ti lahko da kak dober nasvet, kako naprej. Najdeš ga tukaj, odgovori hitro, vprašanje zastaviš anonimno:
http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/edin-durakovic_45

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.2.2012 16:40:07   
amii
Zavoljo 4 otrok ta moški ne bi smel misliti na svoje potrebe, ampak na potrebe otrok! Otroci potrebujejo oba starša. Tak moški je............ah, saj ne najdem besed s katerimi bi opisala kako se zgražam nad njim, ne glede na to, kakšni so razlogi za to, da je odšel.
Sram ga naj bo!

Držim pesti, da boš prenesla to težo. Naj ti bodo otroci opora in moč za naprej.

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.2.2012 9:41:09   
sakuL
user posted image

drži se. Ostati moraš močna, da boš lahko še naprej dobra mamica otrokom, sedaj te bodo potrebovali še bolj.

za ločitev, se poskusita sporazumeno sporazumeti, ker bo manj sranja na sodišču.

Pa srečno.

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?