Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krema za obraz po 40.letu 3.2.2012 10:00:35
|
|
|
|
tajtaja
|
Meni paše od Afrodite Natural Lift, imam serum in kremo. Sem pa navdušena nad kolekcijo Guerlain. Sem imela možnost sprobati nekaj testerčkov, približno en teden in je zelo zelo dober občutek. Serum se zelo lepo vpije, krema pa je kot bi bila malenkost penasta, se tudi zelo lepo vpije. Je nežno, prijetno odišavljena, menda brez vsebnosti parabenov. Ampak, glede na to da krema stane okrog 80€, serum 100€, krema za okrog oči tudi okrog 80€, bo žal ostalo le pri navdušenju. Res mi je predrago , se mi pa zdi brez veze kupovat samo en izdelek iz linije, ostalo pa uporabljat nek približek. Vse ali nič , no v tem primeru nič .
|
|
RE: krema za obraz po 40.letu 10.2.2012 21:37:02
|
|
|
|
morje10
|
Meni paše od Afrodite Natural Lift, imam serum in kremo Sem pisala in dobila danes vzorčke in upam, da mi bo ustrezala. Hvala.
|
|
|
|
RE: krema za obraz po 40.letu 10.2.2012 21:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR letu lahko vprašate tudi super kozmetičarko Marjanco, Super nasveti za super lepe ženske ? Uporabljam standardne kreme, a la Green line, za normalno in mešano kožo, brez let. Ali od Afrodite, samo več ne vem katero, pa neko dojenčkasto zdaj porabljam do konca, da ne gre v smeti.
|
|
|
|
RE: krema za obraz po 40.letu 10.2.2012 21:58:03
|
|
|
|
mateyka
|
od Afrodite so pa res dobre. sem jih mela in sprobala kar nekaj in so vse prav fine za kar so namenjene. zdaj pač ne bom mogla več, ker jih tukaj ni..
|
|
|
|
RE: krema za obraz po 40.letu 10.2.2012 22:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mateyka, a je v tem mrazu tudi Pošta zamrznila poslovanje?
|
|
|
|
RE: krema za obraz po 40.letu 10.2.2012 23:27:52
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Mateyka, a je v tem mrazu tudi Pošta zamrznila poslovanje? joj, raj ne napišem seznama, kaj vse bi rada da se mi pošlje
|
|
|
|
RE: krema za obraz po 40.letu 12.2.2012 12:08:40
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka od Afrodite so pa res dobre. sem jih mela in sprobala kar nekaj in so vse prav fine za kar so namenjene. zdaj pač ne bom mogla več, ker jih tukaj ni.. he he he, vse zivece v tujini prisegamo na Afrodito. In ja, tudi jaz vem kako je ko ti zmanka, sem bila sedaj par mesecev brez kreme za obraz. Ce hoces mi poves katero in ti jo posljem, ko grem v Slo. Jaz itak naredim vedno zalogo te kremice. A kaj bi ti se imela? Ajvar,kisle kumarce, slovenske klobase, prsut itak, riz zlato polje, kis za vlaganje za prat, ... vse to jaz tovorim s sabo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Trikolesnik vs. klasika?Jaka RRKakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih? Klasika. (
50%)
Zoom-zoom trikolesnik. (
45%)
Bo že oči nesel. (
5%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!