Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
M ni, ovul.test pozitiven 2.2.2012 9:49:08
|
|
|
|
lotkla
|
Stvar je taka 1. 12.9.11 laparoskopija (IMN, odstranjen desni jajcevod) 2. 13.10, 14.11, 15.12. sem dobila 3. 16.1.12 sem jo pričakovala, a je ni bilo še do danes 4. 18.1. in 26.1. sem naredila test, oba negativna Včeraj zvečer se peljem domov, ful me zašika. Za foro takoj naredim ovulacijski test, ki je na moje presenečenje pokazal rahlo črtico. Naj povem, da mi nikol do sedaj ovul.test ni pokazal druge črtice, pa še ginekologinja mi je enkrat rekla da sploh niso zanesljivi ti testi. Sem razmišljala takole: če bi imela 16.1. , bi verjetno ravno v teh dneh nekako imela ovulacijo. Ampak če ni, potem tudi ovulacije ni. 11.1. sem ven dala modorostni zob, pa sem sklepala, da se mi bo verjetno malo zamaknila. Sedaj sem že živčna, ker jo še kar ni in ker ne vem kaj se dogaja notri. Madona, enkrat bomo še diplomirale iz teh zadev. Ali se je kateri kaj podobnega dogajalo? Nekje do 15.2. počakam, potem se bom pa naročila na pregled.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 2.2.2012 22:00:10
|
|
|
|
lotkla
|
Hvala Ajra RR, Virantova me je tudi sprejela septembra v porodnišnici. Ona me je nekako tudi pripravila oz. povedala za možnost izgube jajcevoda.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 3.2.2012 19:42:34
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla Včeraj zvečer se peljem domov, ful me zašika. Za foro takoj naredim ovulacijski test, ki je na moje presenečenje pokazal rahlo črtico. Naj povem, da mi nikol do sedaj ovul.test ni pokazal druge črtice, pa še ginekologinja mi je enkrat rekla da sploh niso zanesljivi ti testi. če bi bila nosečnost, potem bi bila kontrolna črtica enaka ali še bolj močna od testne. tako da mislim, da v tvojem primeru skor ziher ne gre za nosečnost.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 3.2.2012 19:51:42
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla Stvar je taka 1. 12.9.11 laparoskopija (IMN, odstranjen desni jajcevod) 2. 13.10, 14.11, 15.12. sem dobila 3. 16.1.12 sem jo pričakovala, a je ni bilo še do danes 4. 18.1. in 26.1. sem naredila test, oba negativna Razmišlam tudi jast. Mogoče pa tisto po laparo ni bila M ampak čistka. To je normalno. Potem pa naj bi naslednji mesec imela normalno M. Ni mi pa jasna kako je stem O testi. Meni je rekel G da mam ful lepo O test mi jo pa ne pokaže.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 3.2.2012 20:16:18
|
|
|
|
**NiNa**
|
čaki, a ni tako, da če imaš samo en jajčnik, da je potem tudi ovulacija vsak drugi mesec. Lahko so se ti tudi cikli zaradi tega podaljšali in so bile tiste M res bolj čistka. Teli O testi pa tudi meni niso nikoli pokazali, tako, da ti žal ne znam nič pomagat.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 5.2.2012 14:32:23
|
|
|
|
lotkla
|
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa** čaki, a ni tako, da če imaš samo en jajčnik, da je potem tudi ovulacija vsak drugi mesec. Lahko so se ti tudi cikli zaradi tega podaljšali in so bile tiste M res bolj čistka. Teli O testi pa tudi meni niso nikoli pokazali, tako, da ti žal ne znam nič pomagat. Meni je zgledal kot prava M, ki je normalno trajala 5-6 dni in mi v porodnišnici niso nič rekl o kakšni čistki. Je pa res, da po laparoskopiji nisem nič krvavela. Tudi jaz mislim da je O z enim jajcevodom vsak drugi mesec, nekje sem slišala, da ponavadi en jajcevod prevzame potem vlogo manjkajočega. Verjetno sčasoma. Jaz si samo želim da bi dobila M, da potem delamo naprej na Hvala vsem za odgovore.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 6.2.2012 10:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
**Nina**, to pa sploh ni res!!! Ovulacije nimaš samo vsak drug mesec. Preostali jajčnik takoj prevzame vlogo manjkajočega. Tudi plodnost se praktično ne zmanjša. V resnici tudi, če imaš dva jajčnika, ni vedno tako, da bi enkrat ovulirala iz enega, drugič iz drugega. Sploh pa se tu gre za jajcevod, ne jajčnik. In tudi, če imaš samo še en jajcevod, se plodnost bistveno ne zmanjša. Tudi, če ovuliraš iz jajčnika, kjer ni jajcevoda, nasprotni jajcevod ulovi jajčece.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 6.2.2012 19:29:50
|
|
|
|
ringababy
|
jaz sem te ovulacijske teste začela ignorirat ker so brezveze. meni nonstop kažejo rahlo črtico in to je to, nikoli brez črtice in nikoli dovolj močne črtice. Pa še dragi so. Sicer je pa moj dragi na netu zasledil da se da iz kitajske naročit 100 ovulacijskih testov za pod 5€. samo sem se kr vdala da je to brezveze tak da se potem nisem več zanimala.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 7.2.2012 21:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni O testi skoz negativno kažejo :( Delala sem jih 3 mesece zapored, od 9. do 17. dne v ciklu in niti enkrat ni bila črtica enaka ali močnejša od testne. Vedno ista zgodba - okoli 11.dne zelo šibka, 12.dan malce močnejša, 13.dan spet komaj vidna in potem nula naslednje dni. Po tem sem bila že vsa obupana, da očitno nimam ovulacij (kljub zelo rednim M in brez kakršnih koli težav), ampak bolj ko berem te forume, bolj ugotavljam, da vas je veliko takih in da so ti testi očitno res metanje denarja skozi okno. Sploh pa - če ne bi imela ovulacij, bi bile verjetno ciste na jajčnikih, ali ne? Pa jih nazadnje na UZ ni bilo, niti ene. To je spet samo ena pogruntavščina farmacevtske industrije, da iz nas zvlečejo denar. Seveda smo ženske, ki si močno želimo dete, idealna tarča za kaj takega, saj nam ni problem odšteti par evrov, samo da bi videle tisto črtico in spet upale naprej... Ah, kar jezna sem, ne bom več kupovala teh testov!
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 8.2.2012 17:30:30
|
|
|
|
HeLenčica
|
No če ste že tako pošinfale O teste naj še jaz pristavim svoj piskrček Teste delam kakih 10 mesecev in do zdaj so mi vsak mesec pokazali ovulacijo. Imam jo med 11. in 17. dnevom, delam jih pa bolj zaradi tega, da vem kdaj pričakovati . Tako da...ja, nekatere verjetno nimate dovolj LH hormona ali pa ni ovulacij, ampak sama imam z njimi same pozitivne izkušnje.
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 22.2.2012 14:12:51
|
|
|
|
mibo
|
Tudi meni so ovul. testi vsak mesec pokazali ovulacijo. Saj blaga črtica že pomeni, da bo ovulacija vsak čas tu, le da še ni tistega vrhunca. Sem pa delala te najcenejše teste: http://www.plodnost.si/product.php?id_product=26 Aja, pa ovulacijskih testov se ne dela z jutranjim urinom.
|
|
|
|
RE: M ni, ovul.test pozitiven 19.3.2012 23:38:46
|
|
|
|
hann
|
Meni so pa ovulacijski testi pol meseca kazali nosečnost, na žalost izvenmaternično.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?