|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomoč- otrok se joče ko je
9.2.2012 20:47:31   
julijka11
Kristi_30, to sem pa tudi sama opazila, sploh pri drugem otroku...več polivanja se je pojavilo sočasno z izpuščaji in krvjo v blatu, za katere sem potem ugotovila z izločanjem, kaj jih je povzročilo...po strogi dieti tudi polivanja ni bilo več

< Sporočilo je popravil julijka11 -- 9.2.2012 20:48:37 >

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.2.2012 20:51:02   
Kristi_30
Ja, saj smo mi tudi to najprej probali. Sem bla na dieti in to, pa je blo malenkost bolje, samo vseeno ne dovolj. Smo le pristali na pediatrični vseeno. Zato mam pri nas na sumu le refluks in ne alergije - to, da malo slabše prenaša kravje melko, najbrž vseeno drži ...

Neposredna povezava do sporočila: 27
9.2.2012 21:01:47   
babkaa
kristi30.... aha, ph-metrija... ja, gastroskopije nebojo delali, zdravnica je rekla, da naj 2 mesca je toto hrano potem pa mama spet pregled, pa naredla bo ultrazvok, za to ph-metrijo pa nič ni rekla

Neposredna povezava do sporočila: 28
9.2.2012 21:04:57   
Kristi_30
No, saj - najprej dieta. Gotovo bo boljše. Čeprav edino ne vem, zakaj čakati dva meseca. Če ne bo boljše v npr. dveh tednih, potem že ni u redu. Ampak mislim, da se bo popravilo. Brez skrbi.

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.2.2012 21:09:35   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Zdravo,
moj mali fantič, star tri tedne in pol, se občasno začne jokati na dojki ko se dojiva. Pa ne razumem zakaj? In to ponavadi samo na eni dojki? Ponavadi ga odstavim in pomaga ponavadi pa ne. Danes npr. ni. In je bil siten.
Mogoče ve katera zakaj bi to bilo?

Še eno vprašanje-mogoče smešno? Po dojenju ima mali čisto bel jezik od mleka, pa mi je mami rekla da bi bilo fajn to s pleničko malo podrgniti-odstraniti?? Sedaj pa ne vem ali je to kakšna stara fora ali je to res dobro?

včasih se jezijo, ker teče mleko prehitro, še večkrat pa, ker teče prepočasi...mojemu se je vedno zaletavalo samo na eni strani, mleko je v curkih brizgalo tudi še potem, ko se je odmaknil...na drugi dojki takih težav ni bilo...zdaj, ko je malo večji, pa se razburja, ko mu več ne brizga v ustauser posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?