Jada82
|
Pozdravljeni! Pri nas se je pojavil en problem, pa vas vprašam, če mi katera/i zna kaj svetovati. Namreč, prejšnji večer se je naše tamale (23 mesecev) že lotevala bolezen in nikakor ni mogla zaspati ... je ležala v postelji in jokala, sem ves čas hodila tja, pa to pa ono .... No, na koncu se je mož ulegel k njej in jo božal in sta zaspala. V svoji sobi spi že od 7. meseca, večinoma brez problemov, tudi posebno uspavanje ni potrebno, pač duda, tetra plenička, radio pa polno plišastih živali. Od decembra, ko smo renovirali sobico, pa večinoma spi kar v taveliko postelji. Večinoma tudi prespi celo noč. No, zadnjič se je potem ob pol 1h zbudila v huronskem joku, ati ni bil dober, tulila je na glas, da hoče k mamici, sem jo prišla iskat in je šla spat k meni v spalnico - no, potem je rabila 3 ure, da je zaspala nazaj. Potem je seveda zbolela. Problem pa je, da od takrat noče več spati v svoji postelji v svoji sobi. Včer zvečer sva jo dala, je bilo hurnosko dretje, da ne tam .... pomoje se boji. In tudi zdaj čez dan, ko sem jo dala spat, sem jo mogla dati v mojo posteljo - pa je sama zaspala v spalnici. Kaj bi lahko to bilo?! Se ji je kaj sanjalo? In ne vem, kako naj to uredimo, sploh ker kmalu pričakujemo dojenčka, ki bo v najini spalnici? Me je kar groza ... nočem jo pa silit tja, ker se res ful ful ful joka. Igra se pa normalno v sobi ... Verjetno zaradi prihoda dojenčka to še ni, ker ga pričakujemo šele čez 6 tednov, tako da ljubosumje še najbrž ne more biti .... Je bila kakšna nočna mora? Kako naj jo prepričam, da ni nič groznega? Ali naj pač dam času čas? Je že katera imela podobno situacijo, ko se kar nenadoma nekaj ustrašijo? Hvala za odgovore že vnaprej!
|