|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ
26.8.2005 8:28:11   
sana30
Pozdravljene!
Danes zjutraj sem naredila test s BC. Na navodilih piše, da se rezultat pokaže po 3-5 MIN.
Meni sta se pokazale :roza: po 15 MIN.Sedaj pa ne vem, če je možnost,da sem :nosecka:
Opazila pa sem spremembe na sebi ( napihovanje, boleče prsi). Upam, da se mi bo velika želja uresničila:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOČ
26.8.2005 8:36:41   
tecka
Sana, še enkrat preberi navodila. Ampak tista na papirju, v škatlici, ne na škatlici. SEm jih ravno te dni študirala, potem pa je :hudicek: prišla prehitro in sem prišparala jurja. :( Na papirju piše, da se pri zgodnji nosečnosti (ko je n. hormona še malo) rezultat lahko pojavi kasneje, mislim da piše po 10 min.
Čestitala ti bom pa kasneje, da te slučajno ne spravim v 9nebesa, potem pa trdno pristaneš na tleh.
Drži se.:pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu sana30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOČ
26.8.2005 8:48:22   
mala važička
meni je tudi BC mini šele po 10 minutah pokazalo :roza:.
Sem pa naslednji dan probala še z CB ki mi je pa takoj pokazal plusek.

lp, Katja

(odgovor članu sana30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

izbor imena za fanta
adock

Katero ime za fanta vam je najbolj všeč

peter (23%)

jan (47%)

izak (23%)

oto (7%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!