Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
delni propad podjetja in izguba službe 24.1.2012 18:38:47
|
|
|
|
zima11
|
Pozdravljene, sem čisto nova, pa ne vem ali je morda že bila podobna tema odprta?? Sem v 9.tednu nosečnosti in me zanima, če je že imela katera podoben problem glede službe. Podjetje, v katerem sem zaposlena, za nedoločen čas, je trenutno precej na slabem glasu. Delam v trgovini, v enem izmed velikih centrov, in naj bi se nam iztekla pogodba o najemu prostorov v letošnjem letu (že konec februarja) ...... Svojim nadrejenim še nisem povedala za nosečnost, saj želim prej preveriti če vse poteka tako kot bi moralo... - Zanima me, ali me lahko delodajalec postavi na cesto, glede na to, da sem noseča???? - Kako je z bolniškim staležem, če podjetje med nosečnostjo propade, oziroma, medtem zapre trgovino v kateri trenutno delam??? - Kako dalje, na koga naj se obrnem???? zelo bi bila hvaležna za odgovor in pomoč
|
|
|
|
RE: delni propad podjetja in izguba službe 25.1.2012 9:34:38
|
|
|
|
janapan
|
Mislim da te, če podjetje ne gre v stečaj, ne morejo kar tako odpustiti prav zato ker si noseča (si zaščitena in sicer za čas nosečnosti, porodniškega dopusta in en mesec po tem ko prideš nazaj v službo). Vsaj pri nas je bilo nekako tako (podjetju gre slabo in so odpuščali). Glede bolniške pa ne vem. Ker si za čas bolniške (po 30 dneh) in porodniške v breme državi in ne delodajalcu verjetno obstaja kakšna možnost da se zrihta tudi če gre podjetje v stečaj (bodo druge kaj več vedele) je pa tukaj vmes še zdravnik, komisija, ki ora to bolniško potrditi in tako naprej.
|
|
|
|
RE: delni propad podjetja in izguba službe 25.1.2012 9:54:08
|
|
|
|
emaa
|
Dokler delodajalca ne obvestiš o nosečnosti nisi zaradi tega zaščitena.
|
|
|
|
RE: delni propad podjetja in izguba službe 25.1.2012 20:20:39
|
|
|
|
zima11
|
hej, hvala za odgovore... malo me je strah, saj se prvič srečujem s takšno situacijo...... saj še nikoli nisem bila v bolniški, ne glede na to kako slabo sem se počutila.....
|
|
|
|
RE: delni propad podjetja in izguba službe 25.1.2012 20:46:06
|
|
|
|
nananaja
|
mene pa zanima, zakaj sprašuješ o bolniški? imaš znake rizične nosečnosti? Če bolniška potrebna, jo boš dobila. Zate je pomembno, da ne izgubiš službe, ker bo to slabše za tvojo porodniško. Oziroma, da veš, kaj storiti v primeru, da se ti to pripeti.
|
|
|
|
RE: delni propad podjetja in izguba službe 27.1.2012 20:00:28
|
|
|
|
zima11
|
no danes sem dobila v podpis odpustno pogodbo (v kateri sem zavezana, da moram opraviti še 1 mesec odpovednega roka)....... nadrejenemu nisem povedala o nosečnosti, saj imam pregled šele 31.1. in takrat bomo prepričani in sigurni v novo življenje..... imam manjši problemček : čisto malo sem imela danes (dopoldan) svetlo rjavi izcedek je možno da od stresa?????, nato pa čez cel dan ni bilo nič podobnega
|
|
|
|
RE: delni propad podjetja in izguba službe 27.1.2012 20:39:08
|
|
|
|
nananaja
|
joj, nezavidljiva situacija. ja to je lahko posledica stresa, pazi se.
< Sporočilo je popravil nananaja -- 27.1.2012 20:40:10 >
|
|
|
|
RE: delni propad podjetja in izguba službe 28.1.2012 18:02:08
|
|
|
|
zima11
|
no ker sem se kr fejst prestrašla, sem šla danes v bolnico na pregled joj kako sem bila vesela, ko mi je povedala, da ni nič narobe, da mojemu detecu srček lepo bije, da je bil samo stres in da se je telo žal tako odzvalo je pa seveda rekla strogo počivanje..... in seveda jo ubogam
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.