Smotkyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink Prej sploh nisem vedela, kaj pomeni glavobol, zdaj (noseča 15t) pa me že 14 dni mučijo glavoboli, takšni in drugačni. Npr. en dan me špika v glavi (kot recimo ravnokar, po levem delu), drug dan me boli sprednji del, tretji dan glavobola ni, v četrti dan se zbudim s težko glavo kot cigl...V glavnem ni pravila. Kako naj si olajšam te glavobole? Ginekolog pravi naj vzamem lekadol (torej bi se lahko vsak dan basala s tabletami, kar se mi ne zdi ok), ok - svež zrak in umiritev - ne vem kdaj, ker imam precej stresno službo, kjer 8ur presedim za pc in telefon mi tuli v eno, ko pridem domov, pa sem zmozgana kot cota, pa še 4,5 letnico moram obvladovati....Ko grem zvečer v posteljo, pa ne vem ali mi bo glavo razneslo...v glavnem brez lekadola ne morem zaspati. Vem, da to ni normalno in upam, da bo minilo...Če ima katera kakšne izkušnje, kako odpraviti glavobole, kdaj ponehajo, ...karkoli....help! Tut jst sem imela vsakodnevne glavobole prve 4 mesece...v tem primeru ti najbolj pomagajo domača zdravila. Svež list zelnate glave si položiš na čelo (odpravlja glavobol in spodbija vročino). Pomaga pa tudi sveža oprana limona ali krompir: narežeš na tanke kolobarje in iz njih narediš obkladek, ki ga položiš na čelo in sence. Meni je pomagalo
|