Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tožba za zvišanje preživnine 22.1.2012 16:29:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Zakaj rabiš?
|
|
|
|
RE: tožba za zvišanje preživnine 22.1.2012 20:50:09
|
|
|
|
inia
|
Rabim ker bi rada dala na sodišče za zvišanje preživnine. Zdaj imam 40€ kar se mi zdi absolutno premalo za šoloobveznega otroka. In če bi bilo možno bi rada sama napisala, da ne bi imela še stroškov z odvetnikom.
|
|
|
|
RE: tožba za zvišanje preživnine 22.1.2012 22:13:33
|
|
|
|
liliana
|
Imenuje se tožba zaradi spremenjenih razmer.......napišeš tožbo, kjer obrazložiš, zakaj je odmerjena preživnina premajhna in zakaj otrok potrebuje več denarja......predložiš tudi kopijo odločbe o že odmerjeni preživnini in kopije računov za vse tisto, kar otrok potrebuje za normalen in skladen telesni in duševni razvoj.....če je v prepričevanju očeta o višji preživnini sodeloval tudi CSD je zelo dobrodošlo predložiti tudi mnenje CSDja, da otrok potrebuje za skladen razvoj višjo preživnino......
|
|
|
|
RE: tožba za zvišanje preživnine 23.1.2012 8:59:33
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: inia Rabim ker bi rada dala na sodišče za zvišanje preživnine. Zdaj imam 40€ kar se mi zdi absolutno premalo za šoloobveznega otroka. In če bi bilo možno bi rada sama napisala, da ne bi imela še stroškov z odvetnikom. a se oče strinja z zvišanjem preživnine? Ker če se ne bo oz. bo oporekal, mislim, da boš vseeno potrebovala odvetnika. kot je napisala liliana, potrebuješ dokaze (vsak račun, ki se nanaša na otroka).
|
|
|
|
RE: tožba za zvišanje preživnine 23.1.2012 9:10:14
|
|
|
|
inia
|
Oče se seveda ne strinja. Ja na sodišču mi je rekla, da lahko sama napišem in oddam, če ne znam naj dam odvetniku, ampak ni potrebe da me zastopa.
|
|
|
|
RE: tožba za zvišanje preživnine 23.1.2012 11:04:04
|
|
|
|
inia
|
A je katera dejansko dala sama notri tožbo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2012 22:01:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?