Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: M mi zamuja, jaz pa sem bila na RTG zoba 21.1.2012 20:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovor:))))) lp
|
|
|
|
RE: M mi zamuja, jaz pa sem bila na RTG zoba 21.1.2012 22:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
podobno je pri meni zadnja M 23.12, ciklus ponavadi traja 24-26 dni. Nikoli mi še ni zamujala. 5.1. sem imela RTG ampak bolj podrobno slikanje, CT s kontrastom, vse skupaj je trajalo cca 30 minut do danes M še ni, pa je to že 30 dan ciklusa. spolni odnos sem imela 7.,8.1. najverjetneje je bila takrat tudi ovulacija. Verjetno sem noseča, in upam da sevanje ni škodilo plodu, glede na to da sem zanosila po RTG
|
|
|
|
RE: M mi zamuja, jaz pa sem bila na RTG zoba 22.1.2012 7:54:05
|
|
|
|
butt3rfly
|
a da bi naredile test in preverile, se pa nobena ne spomni?:)
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: M mi zamuja, jaz pa sem bila na RTG zoba 22.1.2012 22:06:20
|
|
|
|
MioBambino
|
Moja izkušnja- imela 2x RTG zapestja/pete v nosečnosti(nisem vedela, da sem noseča)- nato sem imela SS v 7 tednu(vzrok ni poznan). So mi pa zdravniki razlagali, da če je prevelika doza sevanja do 4. ali 5. tedna nosečnosti, da se plod ne obrži, če se obrži, pa je načeloma vredu/zdrav(kasnejši RTG lahko povzroči več napak). RTG ima majhno dozo sevanja, CT pa večjo(pribl. dovoljenih 15000 enot sevanja, da je vse vredu- RTG ima pribl. 50 enot, CT pa 150(govorim po spominu, ker so se takrat zelo poglobili- številke so le približne). Mene nosečo blizu CT niso pustili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?