|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   psiholog pri 3. letih
20.1.2012 13:24:27   
Matejusska
Ali je ta pregled obvezen ali ne? Eni mi namreč govorijo da ja drugi pa da ne. Saj tamalo peljala bom ampak ne verjamem, če bo sploh hotela kaj sodelovati, ker je nezaupliva do tujcev. Kaj storijo v takem primeru? Slišala sem namreč že marsikatero slabo izkušnjo s temi psihologi, da nekateri sploh nočejo slišat kaj otrok že zna in zmore doma, se pravi v primeru če noče sodelovat. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: psiholog pri 3. letih
20.1.2012 13:25:54   
blaža
Jaz sem ta starejšega peljala, ta malega pa ne. Po mojem ni obvezno.

Če bi imela pomisleke, da nekaj ni ok, bi itak že prej sama šla do pedijatrinje in pol naprej,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2012 13:52:48   
josephine27
pri nas so rekli da je obvezen, ker pač spada zdraven sistemackega. naš je do polovice lepo sodeloval potem pa zgleda da ga je minilo, čeprav vem da je večino stvari znal. sem pa slišala da če noče nič sodelovat potem ti dajo nov datum pa prideš še enkrat. da bi imel kdo kake hujše komplikacije zaradi tega pa še nisem slišala.

bom kar tukaj vprašala. pozna kdo kakega dobrega otroškega (družinskega) psihologa za predšolskega otroka?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2012 15:08:10   
Katy78
Ni rečeno, da ne bo sodelovala. Midva sva bila kakšna 2 tedna nazaj in sem tudi dvomila, ali bo sodeloval ali ne. Zato sem mu kakšna 2 dni prej povedala, kam bova šla in da ga bo teta oz. zdravnica spraševala in da so tam tudi igrače ipd. In je lepo sodeloval, odgovoril na vse, kar ga je vprašala in tudi tiste like in kocke je sestavil ko mu je rekla. Gledal jo je kot boga, na koncu sploh ni hotel ven iz ordinacije. user posted image  

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2012 16:56:10   
MoonEve
Tudi jaz sem mislila, da ne bo ust odprla in se bo skrivala v mojem naročju, a je tam krasno sodelovala user posted image Pomoje je odvisno tudi od tega, kakšen je psiholog/inja, v Kranju je fuuul prijazna in simpatična. user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2012 18:27:03   
helena27
Mi smo bili v Ljubljani. Bilo je prav prijetno in na moje začudenje, je tudi ful lepo sodeloval.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2012 18:53:08   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: MoonEve

Tudi jaz sem mislila, da ne bo ust odprla in se bo skrivala v mojem naročju, a je tam krasno sodelovala user posted image Pomoje je odvisno tudi od tega, kakšen je psiholog/inja, v Kranju je fuuul prijazna in simpatična. user posted image

Ja, res je, kot sem rekla, tamali jo je gledal kot boga. user posted image  Pa tudi meni je bila zelo simpatična.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2012 19:24:21   
Najaa
Ni obvezno. Jaz večje nisem peljala, tamale pa tudi ne bom.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2012 20:20:07   
aknela123
jaz sem ta večjo peljala in tudi ta mali dve bom, zakaj pa ne? vsaj to malo kar nam nudijo bom pa ja izkoristila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2012 21:18:25   
liliana
pri nas so rekli da je obvezen, ker pač spada zdraven sistemackega.

Res je, da spada zraven sistematskega.....obvezen pa ni ne eden ne drugi....tudi noben sistematski pregled ni obvezen......

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2012 11:47:10   
Matejusska
Da poročam - peljal jo je mož in je sodelovala. Očitno se mame preveč sekiramo. user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2012 12:27:00   
Ajra RR

IZVIRNO SPOROČILO: Matejusska

Da poročam - peljal jo je mož in je sodelovala. Očitno se mame preveč sekiramo. user posted image

No vidiš, super user posted image

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2012 17:05:33   
Julija08
Nam pa na sistematskem ni dala nobene napotnice za psihologa...niti ni omenilauser posted image

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
23.1.2012 21:12:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2012 21:22:55   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Matejusska

Ali je ta pregled obvezen ali ne?

ni.

Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2012 7:50:24   
Leela
Tudi pri nas ni niti omenila, tako da sigurno ni obvezen.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2012 9:10:57   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

pri nas so rekli da je obvezen, ker pač spada zdraven sistemackega.

Res je, da spada zraven sistematskega.....obvezen pa ni ne eden ne drugi....tudi noben sistematski pregled ni obvezen......

To pa prvič slišim. Jaz sem vedno mislila, da je sistematski (z vsemi "dodatki") obvezen.
Kaj pa cepljenjenje, ki je vedno v sklopu sistematskega?
Pelješ potem posebej, ali kako? user posted image

Sistematski ni obvezen.....je le pravica, ki izhaja iz zdravstvenega zavarovanja in je določena v Zakonu o zdravstvenem varstvu in zavarovanju.....ker pa vsi vozimo otroke na preventivne sistematske preglede pa mislimo, da je to obvezno.....

Nasprotno, pa je cepljenje obvezno......cepljenje pa je urejno v Zakonu o nalezljivih bolezni, ki določa obvezna cepljenja (prav tako določa v katerih primerih se lahko cepljenje odkloni).....

cepljenje pa se le izvede v sklopu sistematskega pregleda.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.