Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Punce na hitro samo napišem, da je srečanje uspelo in da bo morda jutri celo dež 8):)-:)-:)-
Bilo nas je 15 in vse punce so THE BEST, tako :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Tinkamiška, Bambi, Alekseja, BlankaT in Frizerka) kot tudi tiste, ki to še nismo :muca::muca::muca::muca::muca: (Jančika, Emamair, Astra, Mijavček, Koala, Ronni,Pipi1, PiaM in moja malenkost) ter naša draga :muca:Matovilcica
Pecivo je bilo okuuuuuuuuuuuuuuuusno in še miški je zadišalo ;););););)
Punce hvala vam ze lep večer in vsaki ena :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Zdaj šibam pa v posteljo, ker sem zeloooooooooooo prehlajena.
No pa še jz neki povem preden nas odklopjo! Lepo vas je bilo videt... sicer si nisem zapomnila kater obraz paše h katermu nicku... imen pa si niti nisem trudla zapomnit.
Mogoče pa še pridem kdaj, zdaj ko vem da ne grizete:)-:)-
PiaM oprosti, da sem spregledala in narobe napisala :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Seveda si srečka :nosecka: .Upam, da nisi jezna name :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: